FORMATÖR OLARAK OKUL NÖBETİ

Kodla Büyü

sami55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar idare bize okul nöbeti veremiyor diye biliyorum yeni atandığım okulun müdürü hocam o yönetmeliği getir bakalım dedi bu yönetmeliği bilen var mı arkadaşlar....

Hocam Yönetmelik değil görevlendirme yazılarında vardır o bahsettiğin. ".....nöbet görevi dahil hiçbir görev verilemez..." diye...

:+1: :+1: :+1: :+1: :+1:
Her sene görevlendirme yazılarımızda altı çizilerek belirtilmekte sayın hocam...

sesini çıkarmassan nöbet te verirler,üstüne de binip gezerler.Kendini ezdirme sonra bana dönersin.

Hocam normalde nöbet yok görevlendirmelere arkadaşların da dediği gibi ama bende tutuyorum. Bizim yaşlı hocaları muaf tuttular nöbetten diğerlerine dağıtıldı nöbet günleri. Ben sadece nöbet tutarken şunu söyledim idarecime herhangi bir şey olursa ben sorumluluk kabul etmem ama tutarım nöbeti dedim onlar da kabul etti (bir şey olmaz diye düşünerek sanırım;) )

Hocam nöbet, sınıf, kulüp...görevlendirme yazısında bu görevler verilmez diyor...görevlendirme yazısını bulun gösterin, şuan elimde yok maalesef...

Geçen yıl bana da verdiler hem de bile bile o maddeyi. Neymiş efendim öğretmen yokmuş okulda da bilmem ne de. Neyse dedik pislik çıkarmayalım. Benim de çok sağlam nöbet tuttuğum söylenemezdi eee ne de olsa artislik yapamazlar bana. Baktılar zaten tutmuyorum nöbeti bu sene hiç vermediler...

marmarabote' Alıntı:
Hocam normalde nöbet yok görevlendirmelere arkadaşların da dediği gibi ama bende tutuyorum. Bizim yaşlı hocaları muaf tuttular nöbetten diğerlerine dağıtıldı nöbet günleri. Ben sadece nöbet tutarken şunu söyledim idarecime herhangi bir şey olursa ben sorumluluk kabul etmem ama tutarım nöbeti dedim onlar da kabul etti (bir şey olmaz diye düşünerek sanırım;) )

sayın arkadaşım nöbet görevini aldıktan sonra sorumlusu sen olursun, senin nöbetinde bir olay gerçekleşirse ve buna senin sorumsuzluğun sebep olursa başı ağrayacak kişi sensin. Görev tebliğ edildikten ve sizde imzaladıktan sonra kurtuluş yolunuz yok. Ben sorumluluğu kabul etmiyorum demişsiniz ama sözle :) nöbet çizelgesini tebliğ etmişlerdir ve sizde imzalamışsınız ve iş sizin başınıza kalmış zaten.

Baştan almayın derim sonra her sene diğer arkadaşlarımızada sizler emsal gösterileceksiniz ve şu laf söylecek diğer okuldaki formatör nöbet tutuyor denilerek tutmayanlarada zorla tuturulmaya çalışılacak yazıyı gösterdiğimizde bizede cephe açılmış olacak. Zaten okuldaki durumlarımız belli ders seçimezse bir başka okul düşünmeye başlıyoruz norm fazlası...

omerabaci' Alıntı:
Hocam Yönetmelik değil görevlendirme yazılarında vardır o bahsettiğin. ".....nöbet görevi dahil hiçbir görev verilemez..." diye...
hocam işte sorunda orada bu ilde görevlendirme yazısında o ibareyi eklememişler ne hikmetse :( ilde bizimle ilgilenen kişiyi de aradım oda tam bir cevap veremedi....

Geri