FORMATÖRLÜK İPTALİ

Kodla Büyü

whitetiger0006

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Selam arkadaşlar! Formatörlük başvurusu yaptım 1 gün sonra başvurumun iptal olması için başvuru yaptım. başvurumun iptal olacağını söylediler ama iptal olmamış 2gün önce okula formatör olarak görevlendirme yazım gelmiş tekrar mem gidip iptal dilekçesi verdim. Manisada görev yapıyorum. Eğer iptal olmassa ne yapmam gerek. Lütfren ayrdımcı olun!!!

Hocam Olur Valilik olurumu? Yoksa sadece göreve başlayabilirsiniz yazısımı? Eğer Valilik oluru yoksa, Eğiticilere Tel edin. İptal edeceklerdir. Sorun olmaz Valilik oluru yoksa.

Formatörlük görevlendirmeleri ,6'şar aylık dönemler halinde yapılıyor.Sizin görevlendirme Valilik oluru ile yapıldıysa,tekrar Valilik oluru ile ayrılabilirsiniz.
Diğer seçenekse,görev yaptığınız ilçe dışına yer değiştirme ile de formatörlük göreviniz sonlanır.

ilginç mayısta nasıl oluyor buiş?benim bildiğim yılda 2 defa ve eylül ve şubat dönemlerinde görevlendirme olur.

kaç saat dersiniz var ki formatörlük istemiyorsunuz?

Hocam Olur Valilik olurumu? Yoksa sadece göreve başlayabilirsiniz yazısımı? Eğer Valilik oluru yoksa, Eğiticilere Tel edin. İptal edeceklerdir. Sorun olmaz Valilik oluru yoksa.

Sanırım VAlilik oluru var idi. Şunu Öğrenmek istiyorum diyelim iptal olmadı. görevlerndirme 30 haziranda falan bitecekmiş. Yazında okulda durmam gerekiyormu? ve ayrıca bir dahaki eğitim öğretim yılında bu görevi kabul etmeme gibi bir şansım varmı. Ayrıca bulunduğum okulda 15 saat derim var. Cevaplar için Çok teşşekür ederim.
Ben başvuruyu şubatta yapmış idim şimdi yazısı geldi onuda hiç anlamadım. Ama bu formatörlük denen lanet şeyide kesnilikle istemiyorum. İptali için nelere öneririsiniz.

Hocam Hazirandan sonra istemezseniz görevlendirme almazsınız. Okula dileçe verirsiniz, eğiticilere gönderirsiniz, görevlendirmeniz biter. 30 hazirana kadar zaten okuldayız, ilköğretim olarak. sonra tatilinizi yaparsınız. diğer görevlendirme eylülde olur büyük ihtimal. genelde iller bu yönteme başvuruyor.

ee o zaman benim aklıma şu soru geldi. madem formatörlük görevlendirmeleri haziran a kadar oluyo. öyleyse yazın okulda kalanlar neden kalıyo??

aak' Alıntı:
ee o zaman benim aklıma şu soru geldi. madem formatörlük görevlendirmeleri haziran a kadar oluyo. öyleyse yazın okulda kalanlar neden kalıyo??
30 hazirandan sonra tekrar 6 ay daha görevlendirme yazısı geliyor bazı illerde, eylül ayını beklemeyen iller var.

Cevaplar için teşekkür ederim son bir sorum olacak. okullar tahminen 10 haziranda falan kapanacak . 30 hazirana kadar da seminer dönemi var bu seminer döneminded 8.00-5.00 mi çalışacağız. ayrıca formatör olanlar okullarında 8.00-5.00 durmak zorunda mı? 8.00-5.00 işi olmassa formatörlüğü seve seve kabul ederim ama şu 8-5 çalışma olayı yüzünden nefret ettiğim bir şey. Saygılarımla dostlar.

Hocam idarecilerin elindeyiz desem tam yeri. Dersi seçerlerse okuldayız normumuz var, sana 8-5 geleceksin derlerse boynun kıldan ince. Müdürüne yalakalık edip ona göre davranabiliyorsan ne mutlu. bazı arkadaşların müdürleri izin veriyor erken çıkmasına, bazılarınki 8-5 duracaksın diyor.

bizi bu hale düşürenleri Allah'a havale ediyorum. Çağın gerisine 98 yılına geri götürmek isteyenlerin bir an önce akılları başlarına gelsin istiyorum.

başvuruyu yapmadan önce başka okullara görevlendirme vereceklerdi. İdare öyle söyledi. ertesi gün hocam senin başka okula gitmene gerek yok bi müdürler toplantısında konuştuk sen okulda kalabilrisin formaör olmasanda. Yani kataküllaya geldik..

bende başvurumu yaptım iptalini isteyeceğim başvuru yaparken mecbur sanıyordum ama değilmiş isteğe göreymiş ilçeye gittim etmeyiz mecbur diyolar il meb e sordum mecbur değil dediler diyorum anlayan yok nato kafa nato mermer bi de bi sitede gördüm görevlendirmen bitmeden tayin isteyemiyosun diyodu bu yaz eş durumu tayini isticem inşallah iptal ederler il meb buraya dilekçe getirin iptal edelim diyo da ilçe eder de ile gitmeme gerek kalmaz inşallah

bende önce istemediğime dair dilekçe yazdım. eylül ayında doğum iznine ayrılacağımıda belirttim kendilerine ama anlayan yok.
şube müdürü bide "formatör olmucaksan bilgisayar öğretmenliğinide bırak" diye laf etti. il milli eğitim ve il formatörü zorunluluk diye bişey yok derken bu evrak adamları mantıksız da olsa beni zorlayarak aldılar başvuruyu.
hem istemediğime dair dilekçe hemde başvuru formumu yolladım.
ve bi karar verdim öğretmenliği bırakıcam "şube "müdürü" olucam.

bu halimle bunları yaşattıkları için kendilerini Allah'a havale ediyorum. En içten beddualarımıda beraberinde gönderiyorum. :x

bilisim_18' Alıntı:
bende başvurumu yaptım iptalini isteyeceğim başvuru yaparken mecbur sanıyordum ama değilmiş isteğe göreymiş ilçeye gittim etmeyiz mecbur diyolar il meb e sordum mecbur değil dediler diyorum anlayan yok nato kafa nato mermer bi de bi sitede gördüm görevlendirmen bitmeden tayin isteyemiyosun diyodu bu yaz eş durumu tayini isticem inşallah iptal ederler il meb buraya dilekçe getirin iptal edelim diyo da ilçe eder de ile gitmeme gerek kalmaz inşallah
görevlendirmen bitmeden il içi-dışı tayin isteyemmiyormuyz..

Geri