FORMATÖRLÜK HABER OLDU ARKADASLAR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kocer99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
evet yorumu yapan arkadaşın büyük bir kuyruk acısı var.
formatörlük olayının da bu şekilde anlaşılmasının nedeni daha önceden farklı branşlardan, gelişmeye açık olmayan, sadece ek ders olayını duyupta bu işe atlayan boş boş yatan öğretmenler yüzünden, gerçekten çalışan, sağa sola koşturan, okulda olmadığı gün tüm yazışma işlerinin, internet bağlantısının bitme durumuna geldiği arkadaşlarımızın hakkı yeniyor.
neyse bu konu çok laf kaldırır da, konuşsam faydası yok sussam gönül razı değil...

www.cumhurtorun.com

bence onu yazan arkadasın bilgisayarı bozlulmus ve okulundaki bilg. öğretmeni arkadasta yapmamılştır..boş boş konusuyorlarya birde böle yorum yazmıs gitmiş ... akıl dagılırken şemsiyeyle gezen bir arkadas herhalde

arkadaşlar bu durum biraz ciddi gibi. yazı 09 Eylül 2009 da çıkmış, ben daha kurs veripte parası istenen duymadım.

Çok şaşırdım adamın yaptığı yoruma inş bigün ona da yapılır da aynı haksızlık ne yaşadığımız anlar :x

madem kıyak iş diye düşünüyo olabiliyosa kendi olsun :))) yapabiliyosa yapsın bilgisayar işlerini. Erişemediği ciğere mındar diyo....

gerçekten bu işi yapmayan bizi dersimiz az olduğu için yatıyor sanar.ancak onlar dese girdiklerinde okulun tüm bilgisayar işlerinin dışında kendim elektronikten anladığım için neredeyse her bozulan cihazla uğraşıyorum.yok zilde sorun varmış,yok tlf santralinden alarma sinyal gitmiyormuş,yok kamera siztemi arıza yapmış,bilgisayarlardan monitörü bozulanı tamir etmek,yok yazıcıda çıktı alınmıyormuş,okuln çeşitli yerine internet hattı çekmek.bunun gibi birçok işle kimin uğraştığını sadece bizler biliyoruz arkadaşlar. bizler kadar özverili olan başka kaç branş öğretmeni var acaba?Zaten bu tamircilik yüzünden bu yıl meslek lisesine tayin istiyecem

DAHA AZ ÖNCE BİR ARKADAŞLA BİR KONUŞMA YAPTIM diyorki keşke az daha okuyupta bilgisayar öğretmeni olsaydım oh formatörlük full ek ders paraya para demiyosunuzdur. sinir oluyorum yaaa akaşama kadar çalış bilgisayarlar bir yandan okulun işleri (müdür yard. yok şuanda) öğrencilerle uğraş okul sitesini yap ki saymama gere yok zaten yaptığımız işleri geçmiş karşıma bana bunları söyluyor daha bugün onun bilgisayar işlerinede yardım ettim. o kadar sinir oluyorum ki sanki sabahtan akşama yatıyoruz keşke yatsakda bari işittiğimize deyse bu kadar lafları yaa üniversiteye girerken onlardan kat kat fazla puan aldık iyi ünivlerde okuduk onlardan daha çok çalıştık yinede bu tutumlarını değiştiremedik valla yazık bize çabalayıp çabalayıpta bizim kadaryerilen başka bir branş var mıdır acaba :? :cry:

yorum yapan arkadaş herhalde sınıfta oturuyor.sonrada çamur atıyor. yaram içerde diye bi şarkı var belki duymuşunuzdur. adamın yarası içerde verem mi , kansermi bilmem.

yapılan yorumlardan görüyorumki aramızdaki vasıfsız arkadaşlar yüzünden hepimiz kurban ediliyoruz. E tabi çekemeyenlerde var. ve şuraki bir kesinki ağzımızla kuş tutsak ne öğrenciye ne de başka öğretmenlere yaranamıyoruz. ben görürüm ama onları bilgisayarları mavi ekrana düşesiceler ....

RoboTek' Alıntı:
formatörlük nedir yav ben bıktım artık tam eve gideceğim şube müdürleri geliyor sistemi kur yardımcı ol oturayım dedim haftaya bilgi yarışmasında görevlendirilmişim haberim yok bugün öğrendim.harbiden bu öğretmenlik insanı kısıtlıyor seneye küçük bir köyde çalışmak öğleden sonra balık tutmak çocuklarla top oynamak dağlara çıkıp mangal yapmak istiyorum off offf

Küçük bi köyde emin olun daha zor oluyor. Tek bilgisayar öğretmeni siz oluyosunuz haliyle herşey sizden beklenioy

birbirini çekemeyenlerin oluşturduğu bir camia da çalışıyoruz böyle olması çok normal eğer sürünsek sıkıntı çeksek hatta asgari ücrete indirilse maaşımız ondan memnun olurlar. kesinlikle hiç sevmiyorum milli eğitim camiasını herkes fesat. azıcık puanla okumuş çoğu öğretmen olarak atanmışlar sonra vay efendim ekders ful vay efendim yatıyomuşuz yattığım yerden tüm okula yetiyorsam size ne

doğum iznine ayrıldım ve üniversiteden toplum hizmeti diye bizim okula haftada 20 kişi kadar bilgisayar öğretmenliğinden öğrenci geliyor ancak yetiştiriyorlarmış işleri müdür amma çokmuş senin işin yeni fark ettim dedi. işlerde aksama olmadan çalışıyorlar yokluğumuzda dank ediyor.

bilgisayar öğretmeni gereksiz diyenlere "teknoloji özürlü öğretmenler olduğu sürece bilgisayar öğretmenine hep ihtiyaç vardır" diyorum.

Ne yorumlar yapılmış kimse çalışan öğretmenden bahsetmemiş onca işi yapıyoruz ve baskalarının gözünde işe yaramayan ögretmenleriz. acaba yüzlerine karsıda aynı seyi söyleyebiliyorlarmı merak ediyorum

whitelead' Alıntı:
birbirini çekemeyenlerin oluşturduğu bir camia da çalışıyoruz böyle olması çok normal eğer sürünsek sıkıntı çeksek hatta asgari ücrete indirilse maaşımız ondan memnun olurlar. kesinlikle hiç sevmiyorum milli eğitim camiasını herkes fesat. azıcık puanla okumuş çoğu öğretmen olarak atanmışlar sonra vay efendim ekders ful vay efendim yatıyomuşuz yattığım yerden tüm okula yetiyorsam size ne

:++: :+1: :++: :+1:

yazık valla şaştım kaldım yorumlara. not verilmemesine laf edenler olmuş. sanki öğretmenler notu öğretmen kaldırdı. biz milli eğitim ne derse onu yapıyoruz. müdür müdür yardımcısı ne derse onu yapıyoruz. yine de yaranamıyoruz. biz de ne öğretmenler gördük. o arkadaş eğer öğretmense açıklasın branşını ben de onun branşından örnekler veriyim. her branşta vardır böyleleri. bir formatörün devamlı film izleyecek kadar vakti olacağına da beni kimse inandıramaz.

denizlerb' Alıntı:
bilgisayar öğretmeni gereksiz diyenlere "teknoloji özürlü öğretmenler olduğu sürece bilgisayar öğretmenine hep ihtiyaç vardır" diyorum.

Bu sözü kapak olarak söylenecek sözler arasında ilk sıraya aldım... :++:

dayanamadım ben de yazdım yorum, yok ya ilk yorumu yapan öğretmen olamaz, bizim yaptığımız işlerden bu kadar bi haber olduğuna göre hademe olsa gerek :P

Geri