sadece susarak' Alıntı:
hakkımızı arayacak yerde birbirimize düşüyoruz yazık.
1. önceliğimiz dersler dir.
2. önceliğimiz eğer ders yoksa formatörlük şartlarının iyileştirilmesidir.
bunu bile anlayamayıp birbirimize düşüyoruz ayıp bize. adamlar basbaya bize gözdağı veriyor vırvır etmeyin size muhtaçdeğiliz diyor. bunuda anlayamayıp zşimşek hocamıza ve formatörlük istemeyenlere laf söylemeye utanmıyorsunuz.
ben de formatörlük istemiyorum ama gözdağı verircesine görevin elimizden alınıp başkasına verilerek hiçe sayılmamız. hoşdeğil. birbirim ize düşmemiz hiç hoş değil. derslerin geri alınmasındaki engel formatörlükdeğil diyorsunuz bende diyorumki evet formatörlüktür. bizim birlik olmamıza engel direncimizi kıran 500 tl ekders ile bizleri uyutan. sesimizi kesen. özlük haklarımızı aramamıza engel. daha yazılacak çok şey var ama bu kadarını bile anlamakta zorluk çekeceğinizi düşünerek fazla uzatmıyorum...
Sayın Hocam;
dersleri kaldıran TTKB, frmatör öretmenleri görevlendiren EĞİTEK bu forumda defalarca yazdım ankara'ya gittinizmi bakanlıkta bulundunuzmu bilmiyorum ama bu iki kurumdakiler aynı yemekhaneye girseler birbirlerine sırtlarını dönerlerdi yıllarca yani iki olayın birbiri ile alakası yok.
TTKBdekiler aaa formatör öğretmenlik varmış dur dersleri kaldıralım demediler,
aynı durum EĞİTEKtekiler içinde geçerli 2005-2006da çok uğraşıldı formatör öğretmenlik okulda BT öğretmeni varsa onun hakkıdır diye onlarda 2007de BT öğretmenleri için formatör öğretmenliği zorunlu yaptı bunu yaparken dersler yok olmamıştı ki olacak olsayd bile EĞİTEK'i bağlamazdı benBT sınıflarını kurar ve korurum ders işi beni bağlamaz der geçerlerdi.
Bunu defalarca defalarca yazdım ama ısrarla birbiriyle 6 ayda bir konuşmayan bu kurumları sanki kaı komşusuymuş gibi yorumlayıp paranoyalar üretiyor bir sürü kişi,
gene bu forumda defalarca yazdım BT öğretmenleri 2006da vedikleri mücadeleni tersine biz formatör olmayacağız diye eylem yaparlarsa bu hakkı alırlar ama kimse muhtaç kalmaz ve oluşan 3000-4000 kişilk boşluğa dersten kaçmak isteyen niceleri zıplar
adım gibi eminim il merkezinde çalışan bizler aynı kuldan BT Formatörü olmak için sendikaları tarafından baskı yapan adamlarla uğraşmak zorunda kalırız ve hayat devam eder.