FORMATÖRLER 15 TATİLDE OKULDA MIYIZ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hlyzkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hlyzkn

Aktif Üye
Arkadaşlar 15 tatilde nasıl izin kullanacaksınız.Benim olduğum ilçe de raporlar ve izinler sıkıntılı ne yapacağım bilmiyorum memeleketim uzak en 13 saat şimdi gidemezsem yaza kadar gidemicem

Hocam rapor alın 1 hafta gidin. Bi de gittiğiniz yerde alırsınız. Rapora bişey diyemezler.

burada bazen raporu geri çeviriyorlarmış bir üst hastahaneye gönderiyorlarmış offf bu durum canımı çok sıkıyor ama rapor yasal hakkımız değil mi

sözleşmeme baktım 05.09.2010-28.01.2011 aralığına imza atmışım bi dk bile durmayacağım :)

misso21 hocam çok şanslısın kesinlikle durma daha ocak haziran görevlendirmem gelmedi henüz birşeye imza atmadım ama mdryrdmcım 3 ocaktan başlar die ek ders ayarlıcam dedi bilmiyorum ne olacak

Hocam benim çalıştığm yerde kalma gibi bir zorunluluk yok.zaten başlar başlamaz formatör yaptılar ,hafta sonunu o sıkıcı seminerlerle yiyorlar bide 15 tatile karışmasınlar :(

warrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. :verymad: :verymad: :verymad:

arkadaşlar ben de formatörüm ama formatörlüğü onaylarken müdüre dedim 15 tailde yaz tatilinde gelmem okula diye o da tamam dedi ekders vermiyor ama bana da gel demiyor, bu şekilde anlaşıyoruz...:D:D ekdersleri kendilerinin olsun ben tatili mi yapayım da rahat rahat....

bize de kimse kalacaksınız gideceksiniz demediler. üçüncü yıl formatörlükte.. her tatilde giderim. ek ders yok tabi. ama kal diyende yok :)

manisa da 28 Ocak 2011 de bitiyor görevlendirme 2. dönem görevlendirmesi ise tatilden sonra alınacak

akasya2727' Alıntı:
arkadaşlar ben de formatörüm ama formatörlüğü onaylarken müdüre dedim 15 tailde yaz tatilinde gelmem okula diye o da tamam dedi ekders vermiyor ama bana da gel demiyor, bu şekilde anlaşıyoruz...:D:D ekdersleri kendilerinin olsun ben tatili mi yapayım da rahat rahat....

Ek ders vermiyor mu, yoksa senin gelsen alacak olduğun ek dersi idare kendi arasında paylaşıyor mu? Çünkü eğer görevlendirmen var ise, mazeret/yıllık/ sağlık izni kullanmadıysan sana ek ders yazmak zorundalar.

bende sordum kalacak mıyım diye öyle birşey yok git tatilini yap dediler bakalım ne olacak 20 gün sonra fikirleri değişecek mi

hlyzkn' Alıntı:
burada bazen raporu geri çeviriyorlarmış bir üst hastahaneye gönderiyorlarmış offf bu durum canımı çok sıkıyor ama rapor yasal hakkımız değil mi
hocam bu duruma önlem olarak; rapordaki hastalığınız 1 hafta 10 günde geçen bir hastalık olsun, mesela bel ağrısı gibi. bir üst kurula sevk etse de birşey olacağını zannetmiyorum. hakem hastanesine gidene kadar hastalığınız geçmiş olur :D ayrıca doktorlar birbirini koruyor zaten...

Arkadaşlar geçiçi görev olduğundan; yıllık izin adı altında sene de 21 günü geçmeyecek şekilde kullanabilirsiniz.

aynen hocam benim de 3. yılım formatörlükte. ben de gidiyorum her tatile. ama ek dersimi de kesiyolar. feda olsun

olayı okul müdürü çözüyor. okul müdürünüzle konuşmayı deneyin. görevlendirmesini eğitim öğretim zamanına denk getiren illerin yazısını örnek gösterin. benim bildiğim ve bunu kullanarak tatil izini aldığım trabzon görevlendirmesi var siz de böyle deneyin şansınızı belki tutar

ya beni 15 tatilde okulda tutacak adam görmedim ben daha..ilçe formatörlüğü de yaptım, ilçe milli eğitim müdürü izin vermedi ben de 2 hafta kursa gittim üstüne 1 hafta da rapor aldım kendi kaybetti :) sonra da hiç konusu olmadı izinin zaten..

bilgisizlik kötüüüü
geçen sene gereksiz yere bana yıllık izin aldırttılar
almamam gerektiğini belirtmeme karşın!!!

Arkadaşlar yıla daha yeni girildiğne göre 2 ihtimal var gelen yazı da belirtilmemiş ise yıllık izninizi kullanırsınız. yok yaz tatili var derlerse ara tatil hakkı da var demektir.

bizim görevlendirme başladı 3 ocakta. 2.dönem görevlendirmede 1 temmuz-31 aralık yazıyor yıllık izin alırsak yazın ne yapıcaz??

ek ders yok tatil var :D şimdiye kadar kal diyen olmadı hatta temmuzdaki görevlendirme için göreve başlama yazımı bile eylülü bekleyerek göndermişler

Geri