FoRmAtÖrlerin EK DERS leri???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan storm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

storm

Seçkin Üye
Seçkin Üye
haftada bir gün izinliyim (yüksek lisanstan dolayı) ekdersimde kesinti olur mu bir formatör olarak?
bilen var mı?

hocam müdürün idare ederse izin ek dersin kesilmez ama yüksek lisans için ayrı özel bir izin yok mazeret izinlerinle nereye kadar idare edersin bilemem.

yasal hak varya hocam, iki yarım gün izinlisin haftada bunu bir tam gün olarak kullanıyorum, cuma günleri...işte bilmiyorum ekderste azalma olacak mı?

herhalde kesilecek hocam. sen çalışmadığın günün ekderisini nasıl alabilirsin. görevli izinli değilsin. sadece izinlisin. rapor almak gibi düşün bunu. 1 gün izinliysen 4 saat ekdersini keserler.
4+3+4+3+4 şeklinde yazılır genelde bizde ekders o yüzden 4 saatin gider. haa idarecin 4+4+4+3+3 şeklinde yaparsa 3 saat gider.

her_dem' Alıntı:
1 gün izinliysen 4 saat ekdersini keserler.
4+3+4+3+4 şeklinde yazılır genelde bizde ekders o yüzden 4 saatin gider. haa idarecin 4+4+4+3+3 şeklinde yaparsa 3 saat gider.

Hocamın genelde dediği tüm formatör ve müdür yardımcıları için geçerlidir.

İkinci şekilde yapıldığını hiç görmedim ve yapılmaz da zannımca

sevkli olduğunuz gün ek dersiniz kesilmiyor arkadaşlar sadece raporlarda ek ders kesintisi oluyor...formatörlerde bir de diğer öğretmenlere göre değil sadece raporlu olduğu günler kesinti oluyor diğer günleri etkilemiyor :?

hocam girmediğiniz günün ekdersini almak başta ne kadar etik onu düşünelim. Sorunuzun cevabı evet o günlerin ekderslerini alamazsınız.

kadirkayabey' Alıntı:
her_dem' Alıntı:
1 gün izinliysen 4 saat ekdersini keserler.

Hocamın genelde dediği tüm formatör ve müdür yardımcıları için geçerlidir.

İkinci şekilde yapıldığını hiç görmedim ve yapılmaz da zannımca
doğrudur yanlıştır bilmiyorum ancak yapıldığını gördüm.

karinca_52' Alıntı:
samsunda örneği var ...ek ders kesilmiyor
bu bi hak mı ? yoksa kişisel bir uygulama mı? yani ben bana izin verilmesinde yönetmeliği ortaya koyabiliyorum, böyle bir hakkımız var diyebiliyorum ki bunu idare de zaten biliyor ama ek ders konusunda fikrimiz yok?

karinca_52' Alıntı:
samsunda örneği var ...ek ders kesilmiyor
olmaması gerekir hocam. çünkü izinlisin o gün, görevli izinli değil. bu yüzden ekders alınamaz. başka bir açıklası varsa bizde öğrenelim ama ekders ödenmez diye biliyorum.

Geri