Formatörün öğrencilere kurs açması

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Formatörler müdür yardımcılığı yönetmeliğinde olduğu için öğrencilere kurs açamıyormuşuz doğru mu?
Ben Halk Eğitime bağlı öğrencilere haftasonu kurs açmak istiyorum, okul formatörüyüm mümkün değil mi?

Mümkün hocam. Sizi kandırmışlar. Herşeye inanmayın. Ben her yıl 2 defa acıyordum. (Bir zamanlar) :)

Kandırmak değildir de Hocam gencecik bir müdürümüz var sanırım onu kandırmışlar:) Hocam hangi kursları açıyorsunuz yolu yöntemi nedir bu işin yazarmısınız Allah aşkına

arkadaşlar 12 kişiyi bul halk eğitime dilekcelerini ver kursu açarsın ama öğrenciler sertifika alamazlar eğitim - öğretim içinde olduğu için

Enterprise' Alıntı:
Kandırmak değildir de Hocam gencecik bir müdürümüz var sanırım onu kandırmışlar:) Hocam hangi kursları açıyorsunuz yolu yöntemi nedir bu işin yazarmısınız Allah aşkına
:) Peki hocam.

Şimdi sayın hocam hep dediğimiz gibi eger halk eğitimde tanıdıgın varsa onlar sadece sen basla biz evrakları hazırlarız derler. Yok bu olmaz dersen anlatayım.

En az 12 kişi olmak uzere öğrencilerden basvuru formu alacaksın. Dilekcede olur.sonra bunu üst yazı ile halk eğitime gotureceksin. Şunları isteyecekler;

1-Kurs başvuru dilekceleri (okulun üst yazısı ile)
2-Bilgisayar operatorlugu planı(160 saat)
3-Kursu haftada 10 saat yapacagını varsayıyorum hocam. Haftanın 5 gunu 2 şer yada hafta sonları 5 er saat olarak gosterilmiş kurs zaman cizelgesi.
4-Devam-devamsızlık(kurs bitince)
5-Ders defteri(Günlük yapılanlar yazılıp imzalanacak)

Normalde ucret istememeleri lazım ancak giderleri için senin kursu kullanmak isteyebilirler. 30-50-60 her neyse toplayıp halk eğitimin hesabına yatırırsın yada elden mudure verirsin. Bazıları elden istiyor daha rahat kullanıyorlar cunku.

Okulunda kursu acarsın.Sertifikalarını halk eğitimden alacaklar. Bilgisayar operatorlugu sertifikası. normalde 120-160 tl ye verirler.

Önceki yıllara gore 1-2 evrak vardı inceleyin isterseniz kendinize gore değiştirir yada yenilerini bulursunuz. Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

• hem.rar
    hem.rar
    88.7 KB · Görüntüleme: 43
Halkeğitimler ile aranız iyi ise açarsınız hafta içi mesai saatlerinden sonra ve hafta sonları istediğiniz gibi açabilirsiniz kurs..

Geri