Formatörün en az ders saati?

Kodla Büyü

sanal_kisi

Site Gezgini
yeni sistemde seçmeli ders 2 saat olursa, formatör olmak isteyenler en az kaç saat derse girebiliyor, bundan önce 6 saat girmek yeterliydi, artık kaç oldu bu sayı..şuan 16 saat ders var bizim okulda ,müdür bey öyle dedi...
bir de bu trabzon ne zaman alacak başvuruları bilen var mı?

baynadir hocam, yani 16 saat var dedim ya, istersek bu dersleri isteyen başka bir branş öğretmenine verebiliyormuyuz, bu seçim kimin elinde?

15 saati siz okutmak durumundasınız. 1 saate başkası girebilir. Ama muhtemelen o 1 saati de fahri olarak size verirler...

bana da öyle geliyor schumix hocam, ek ders alamayan arkadaş vardı da soralım dedik , gerçi daha çok şey değişir gibi..neyse teşekkür...

sanal_kisi' Alıntı:
yeni sistemde seçmeli ders 2 saat olursa, formatör olmak isteyenler en az kaç saat derse girebiliyor, bundan önce 6 saat girmek yeterliydi, artık kaç oldu bu sayı..şuan 16 saat ders var bizim okulda ,müdür bey öyle dedi...

yanlış biliyorsunuz, o eskidendi. şu an eğer branş öğretmeni iseniz en az 0 (sıfır), en fazla 15 (onbeş) saat derse girersiniz. sınıf öğretmeni iseniz en az 0 (sıfır), en fazla 18 (onsekiz) saat derse girersiniz. neden? çünkü derse girme koşulunda "ihtiyaç halinde en fazla maaş karşılığı kadar derse girer" ibaresi var. ihtiyaç yoksa derse girmezsin, ihtiyaç varsa derse girersin, daha fazla derse girersen senin inisiyatifinde.

sanal_kisi' Alıntı:

trabzonda formatörlük başvurusu alınmaz hocam, eğer okulun bilişim teknolojileri öğretmeniysen otomatikman formatörsün demektir, eğerki okulda bilgişim teknolojileri öğretmeni yoksa başvuru yapılıyor.

1 saate başkası girebilir. Ama muhtemelen o 1 saati de fahri olarak size verirler...
hardware.gif

15 saatten fazla derse giremeyeceğimiz yazılı olarak belirtilmiştir ancak siz 1 ders saatide fedakarlık yaparım diyip girerseniz birşey kaybetmeyeceğinizi düşünüyorum hocam... 1 saat için bir sınıfı başka branşlara vererek heba etmeye değmez...

Geri