Formatör Öğretmen aylık çalışma planı - Ne iş yaparız?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan html99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

html99

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar, okulda formatör öğretmen göreviyle yaptığım iş ve işlemleri ayrıntılı olarak bir çizelgeye işleyip ay sonunda Milli Eğitime gönderilen aylık çalışma raporuna ekledim. Örneğini burada paylaşıyorum. Size de böyle bir çizelge tutmanızı tavsiye ederim. "Formatör öğretmenler ne iş yapıyor?" eleştirilerine belgeli cevap olarak dosyanızda da bulundurabilirsiniz.Yaptığımız işlemlerin resmiyet kazanması açısından önemli olduğunu düşünüyorum.

Ekli dosyalar

aylık çalışma raporları ile birlikte gönderirsek değerlendirmeye almazlar sanırım. Manisa ilindeki eğitici formatörler kendileri 4 adet rapor tutanağı hazırlıyorlar onları bize gönderip her ay onları doldurmamızı istiyorlar. Fakat okuldaki kendi formatör dosyamızda saklayabiliriz güzel bir paylaşım çok teşekkürler

bir ay boyunca yatmışsın hocam .. yazık yazık.. ne gereği var formatörlüğün..

Helal olsun hocam, çok akıllıca bir iş. Teşekkürler, bende uygulayacağım.

dosyama ben de ekleyeyim.Cihaz pirize takılı değil olayı çok hoştu yalnız :lol:

mutlucan' Alıntı:
bir ay boyunca yatmışsın hocam .. yazık yazık.. ne gereği var formatörlüğün..

Değil mi ama :+1:

gules84' Alıntı:
dosyama ben de ekleyeyim.Cihaz pirize takılı değil olayı çok hoştu yalnız :lol:

Hocam en ufak şeyleri bile yazmaya özen gösterdim. Şöyle bir göz gezdirince ne kadar sıradan şeyler olduğunu, meslektaşlarımızın bazılarının teknoloji konusunda ne derecede yetersiz olduğunu veya ne derecede üşengeç olduğunu görüyor insan. Muhtemelen o öğretmen prizi kontrol etme zahmetini gösterseydi olayı çözerdi...

haluk_erdeger' Alıntı:
hocam biz bu uygulamayı eskiden beri yapıyoruz.yapmayan arkadaşlara doğru bir tavsiye .

Yapıldığından haberim yoktu hocam. Aylık çalışma raporu gönderiyoruz, bu raporların örneklerini de bu siteden indiriyorum ama bu tarz bir çalışma görmemiştim. Yapmayan arkadaşların da uygulaması faydalı olacaktır umarım.

Geri