Formatör Öğretmen Görevlendirmesi Onaylandı

Kodla Büyü
ozznur' Alıntı:
ben de öyle düşündüm ama en latta da BT formatör öğretmen yazınca kuşkaya düştüm...

Yazı devamı son sayfada olduğundan öyle gibi okunuyor ama önceki sayfanın son kelimesi ile birleştiğinde doğru anlam çıkıyor. Fatih Projesinin yürümesi için bu arkadaşlarımıza ihtiyaç vardı, yerinde bir karar. Elbet bakanlık ve genel müdürlük nezdinde çok yoğun biçimde bu arkadaşlarımızın değerini anlatan Fatih yürütme ekibindeki arkadaşların da bu bakan imzasında payı büyüktür.
Fatih Projesinin her yerinde bizler olacağız ama bunun için biraz daha kendimizi tahta yazılımı ve materyal geliştirme noktasında geliştirmeliyiz. Kendimizi göstermeliyiz. Reklam herşeydir sayın meslektaşlarım, branştaşlarım. Reklam olmadan yaptığınız işin büyüklüğünü kimseye gösteremezsiniz.
Ben bilmem, ben yapmam, banane falan filan diyerek bir yere varamıyoruz. Olabildiğince eleştirelim sistemi ve Fatih Projesini ama artık başlamış ve devam eden bu projenin birer parçası olmak için de lütfen çalışalım.
Bir arkadaşımızın dediği gibi, yabancı dil, en az bir programlama/web dili, ales, kpds, üds, yüksek lisans, tubitak projeleri, ab projelerine imza atalım. Öyle uzaktan klavye başında, bir sürü ağız kokusu içinde bakanlık görevlerini yürütmeye çalışan eğitici formatörlere atıp tutmayın. İlinizdeki eğiticilerle irtibatta kalın, okulunuzdaki bölgenizdeki iyi örneklerinizi onlarla paylaşın. Nihayetinde onlar da öğretmen. Sizin gibi.
Çok yazdım:( Sıkıldım.
Özetin özeti : Çalışın çabalayın kendinizi her ortamda gösterin.

Geri