Formatör Öğretmen Halk Eğitimde Kurs Açabilirmi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ramo87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ramo87

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İyi günler hocalarım buugun formatörlük görevlendirmem geldi halk eğitimlede görüştüm kurs açamak için ikinci dönem başlıcaz nasip olursa 10 saat acaba bunun ücretini alabilirmiyim ben..

şuan 3-5 arası anlaştık biz ama değiştiririz tabi 3-5 arası müdürrümde sakınca görmedi nereden döner bu.

yaptığınız yasal değil yani oluru 5-7 alıp 3-5 te yapmanız ama eğer bu sorumluluğu alırsanız mesele kalmaz.. Halkeğitim ve müdür bunu biliyorsa çokta sorun değil.. 10 saat dersini alırsın hatta bildiğim kadarı ile akşam olduğu içim ek ders ücretinin daha fazla olması lazım... Yanlış biliyorsam düzeltin arkadaşlar..

ben yatılı bölgede öğretmenim de çocukların 6 da yemek saati gelende burdaki çocuklara açıyorum kursu dışardn pek insan da almak istemiyorum zaten o yüzden ufak bir sorun var

bu kursu açmak için neler gerekli..bunlarla ilgili dokumanları nerelerden bulabilirim.. yardımcı olur musunuz?

ÇIRAKLIK VE YAYGIN EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI HALK EĞİTİMİ MERKEZLERİNDEKİ YÖNETİCİLER DIŞINDA GÖREVLİ DİĞER PERSONELİN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE BELGE VE DEĞERLENDİRMELERE İLİŞKİN YÖNERGE

Madde 11: Kendi okulunda/kurumunda aylık karşılığı ve zorunlu ücretli ek ders karşılığındaki çalışma sürelerini tamamlayamayan öğretmenlerin, merkezlerdeki kurslarda görevlendirilmeleri kadrolarının bulunduğu okul ve kurumların günlük çalışma saatleri içinde olur. Kadrolarının bulunduğu okul/kurumların resmi çalışma saatleri dışında kurslarda görevlendirme, öğretmenin isteğine bağlıdır.

Yeni konu açıp kirlilik yaratmamak için bu başlık altında sorumu sorayım.Branşım Bilgisayar değil.Okulumda BT formatör öğretmeniyim.Bu yıl mezun olacak öğrencilerimiz bilgisayar kursu almak istiyorlar.Bu öğrencilerimize halk eğitim aracılığıyla kurs açabilirmiyiz?Prosedürünü bilen arkadaş varsa ve açıklama yaparsa sevinirim.Zaman ayıran herkese teşekkürler.

Benim durumumda olup ta kurs açmış arkadaşların nasıl yaptığını bilmek isterim.Planı, oluru nasıl yapılıyor?Halk eğitime biz mi başvuruyoruz yoksa okul mu yazı yazıyor?Halk eğitim kendi öğretmenini göndermek istiyor.Okul müdürü "kursu sen vermezsen okulda kurs falan açmam" dedi.Onun düşüncesi de hem okulun lab.'ını yabancı kimseye kullandırtmamak, hem de kursiyerlerden alınacak para ile okulda bir kaç yere klima almaktı.Şu anki durumda kurs işi yatar gibi görünüyor.

formator_' Alıntı:
Yeni konu açıp kirlilik yaratmamak için bu başlık altında sorumu sorayım.Branşım Bilgisayar değil.Okulumda BT formatör öğretmeniyim.Bu yıl mezun olacak öğrencilerimiz bilgisayar kursu almak istiyorlar.Bu öğrencilerimize halk eğitim aracılığıyla kurs açabilirmiyiz?Prosedürünü bilen arkadaş varsa ve açıklama yaparsa sevinirim.Zaman ayıran herkese teşekkürler.

Formatörlük belgeniz varsa bu kursu açabilirsiniz. Diğer döküman ve evraklara sitemizde arama yaparak çok rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Formatörlükle alakası yok ama:
Yaz denilince aklıma geldi acaba memlekete gittiğimizde oranın HEM'inde kurs açabiliyor muyuz? Bu konuda bilgisi yahut deneyimi olan var mı?

ben açtım ama haftasonu

haftaiçi 5 ten sonra olur diğer saatler sıkıntı yaratır haberiniz olsun hocam

İnsan bir kere de düzgün mesaj yazmaz mı yahu? :verymad: :verymad: :verymad: :verymad:

Buradan ghost'a sesleniyorum, bir kod yazın da belirlediğimiz üyeye ait hiçbir mesajı bize göstermesin.

Halk eğitimden bugün ikinci olumsuz cevabı da almıuş durumdayız.Bu da soru mu diyerek ukalalık yapacağınıza usülü nedir diye açıklayınız.Sanki beyefendinin şahsına sormuşuz gibi soru beğenmiyor.Tövbe ya...

bi sorum olacak okul formatör öğretmeni çalıştığı okul dışında başka bi yerde görevlendirilebilirmi??

Geri