Formatör Öğretmen Norm fazlası olurmu?

Kodla Büyü

whitetiger0006

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Formatör öğretmen norm fazlası olurmu? Förmatörük görei devam ederkenbaşka okula norm fazalığından dolayı tayin isteyebilir mi?

Formatör kadro değil görevlendirmedir!
Yani norm fazlası olur başka okula gönderilirse görevlendirmesi iptal edilir. Tayin dönemlerinde tayin isteyebilir.

formatörlüğe çok güveniyorsunuz ...ama öyle bir şey yok ...geçici bir şeyin normu olmaz

antalyada norm fazlaları formatörlük istesin diye yazı geldi. okulda kalmak için sanırım. bakalım nolcak...

arwen hocam o yaziyi paylasabilirmisiniz, belki bizimde kurtulusumuz olur...

Norm fazlasıyım, kendi okulumu istediğimde formatör oluyorum kıdemli arkadaş başka okulda görevlendiriliyor.

norm faza olurmuyum ne demek.... bırak olmayı ikide öne geçersin... bu soruyu soranlar son 2 senedir bu forumu hi. okumuyor herhalde... bu insanların çektiği sıkıntılardan hiç haberleri yok... zaten bizim derdimiz bu... ta ki gelip birimizin canı yandığı zaman kafamıza dank ediyo... ama iş işten geçti... yapacak tek şey milli eğitim bakanlığındaki amcaların bizim hakkımızdaki vereceği kararları kuzu kuzu bekleyip göreceğiz....

Formatörlük 6 aylık görevlendirmedir
kadronuz ile ilgili yapılacak iş ve işlemleri etkilemaz.
norm kadro fazlasıysanız diğer öğretmenlere hangi yasal uygulama yapılayorsa sizede yapılır.

faruks' Alıntı:
norm faza olurmuyum ne demek.... bırak olmayı ikide öne geçersin... bu soruyu soranlar son 2 senedir bu forumu hi. okumuyor herhalde... bu insanların çektiği sıkıntılardan hiç haberleri yok... zaten bizim derdimiz bu... ta ki gelip birimizin canı yandığı zaman kafamıza dank ediyo... ama iş işten geçti... yapacak tek şey milli eğitim bakanlığındaki amcaların bizim hakkımızdaki vereceği kararları kuzu kuzu bekleyip göreceğiz....
:alkis:

BBNET
Geri