Formatör Öğretmenim Senden Bir Rica?

Kodla Büyü

neyzen44

Aktif Üye
Lütfen özelden de olsa biri bana şu yasaklı sitelere girmeyi anlatabilir mi? Çok acil hocalarım.Bildiğim yöntemler geçen sene işe yarıyordu ama şimdi olmuyor?

yasaklı site derken hocam milli eğitim hattından mı yoksa normal kendi internetindenmi.
yasaklı sitelere girmek için dns ni değiştereceksin.Google yaz orada dns ler var.
Örneğin
8.8.2.2
8.8.1.1

bir de arkadaşlar lütfen pm den ben de istiyorum diye istekte bulunmayın gönderemiyorum pmden :)

Arkadaşlar alınacak yada beklenecek bir şey yok arkadaşın paylaştığı ultrasurf ü indireceksiniz.

Meb filtresi delik deşik oldu yine.

Geçen sene 2. dönem ne ultrasurf ne hotspot hiçbirisi girmiyordu.

Bu sen ilk önce hotspot girmeye başladı.

Şimdi de ultrasurf girmeye başlamış.

Aslına bakarsanız ultrasurf kendi içinde bir filtreleme sistemi olduğu ve sakıncalı, müstehcen sitelere erişimi engellediği için ve kurulum gerektirmediğinden hotspot shielde göre daha tercih edilebilir.

Aslında meb ya filtreyi kaldırsın, okullar aile paketine geçsin, ya da hotspot shieldi engellesin.

ultrasurf zaten müstehcen siteleri engelliyor o yüzden zararsız ama ultrasurf girmediği için öğrenciler hep hotspotu kuruyor, engelleyebilecek bir yöntem yok.

ultrasurf facebook hesabını kilitliyor. Bugün birkaç öğrencinin hesabı kilitlendi.

Geri