Formatör Öğretmenlere Kadro Verilecek mi?

Kodla Büyü
Formatör öğretmenlere kadro verilecek mi? Ne zaman verileceği hususunda kesin bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi?

formatörlük kalksın 09:00 - 15:00 çalışma saati olsun.. 25 saat ek ders alalım...odamız olsun...görev tanımımız olsun..haaa bi de her okula norm kadromuz olsun...

bir arkadaş yazmış ama eksik yazmış çayımı kahvemi de odama istiyorum.

:puhaha: :puhaha: :puhaha:

TEK. MÜDÜR YRD HAYIR DİYENLER NİRDE...

Norm kadromuz olsun yeter gardaş. Gerçi ona da okul okul gezmek isteyenler karşı çıkar şimdi :puhaha: :puhaha:

niye kadro versinler ya; şu an ki durum resmi mi olsun istiyorsunuz; ben böyle bir işten kurtulmak istiyorum

evet kargoyla kapınıza kadar ücretsiz gelcek. yanında 70 liralık polen de hediye.

Enginarslan' Alıntı:
Formatör öğretmenlere kadro verilecek mi? Ne zaman verileceği hususunda kesin bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi?

Arkadaşlar sevgili zümrelerim. Lütfen ama lütfen KADROLU olduğumuz halde bu tür şeyler yazmayalım. Dersler elimizden gitti, sırf ek ders alalım diye millietin ağız kokusunu çekiyoruz(ben artık çekmiyorum md yar oldum çünkü) yapmayın allah aşkına yapmayın. Branşınız için ek dersi düşünmeyin. Bizim bütün çabamızın derslerimizi geri almak konusunda olmalı. Bütün çabamız tekrar ÖĞRETMEN olmak için olmalı TAMİRCİ değil. lütfen

kadrosuz çalışanlarıda kadro formatörü olacakmış
kadro ne ya allahını seversen sen yenisin yada diğer branşlardansın...

bu da efsane kadro formatör öğretmenlere hepsini verecekler

Efsane-Kadro-Z2E.jpg

Bakanlık niye bizimle böyle uğraşıyor, böyle konular görünce anlıyorum...

niye kadro versinler ya; şu an ki durum resmi mi olsun istiyorsunuz; ben böyle bir işten kurtulmak istiyorum

Kesinlikle katılıyorum. Bu iş resmiyete girerse kurtuluşumuz olmaz. Kadrolu laboratuar bekçisi olmak istemiyorum. Biz boyun eğmezsek kimse de zorla yaptıramaz. ama böyle şimdiden kabul edersek bize herşeyi yaptırırlar. Dersimizin kaldırılması bizim suçumuzmu da bizi ordan oraya sürüklüyorlar. Başka yapacak birşey kalmadı size ihtiyaç yok diyip de mesleğimizle alakası olmayan lab oratuar bekçisi olmak zorunda değiliz. Bizi öğretmen olarak atadıysan öğretmen olarak öğretmen şartlarında istihdam edeceksin. Dersi kaldırılan almanca öğretmenleri türkçe öğretmeni olmadı mı. Ortaokulda ve lisede türkçe öğretmenlerimin branşı almancaydı. Bu zulüm bilgisayar dışında kimseye yapılmadı.

böyle verildi verilecekli başlıklarda benimde aklıma
Süleyman Demirel in o meşhur fotoğrafı geliyor
"Size vereceğimizin en iyisi".............. :D

FORMATÖRLÜK HER İLDE KALKARSA TEK MAAŞA KALIRSA BÜTÜN BT ÖĞRETMENLERİ OZAMAN UYUYAN DEV UYANIR VE HAKKINI ARAMAYA BAŞLAR KEŞKE BÜTÜN İLLERDE FORMATÖRLÜK KALKSADA ORTAK BİŞEYLER YAPABİLSEK BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN DEVRİ BİTMEDEN BİZLERDEN BİŞEY OLMAZ

görevlendirme tamirciden kadrolu tamirciliğe geçiş olur...müdür yardımcısı olup kurtulmak var da, müdür yardımcılığını da herkes yapamaz ki kardeşim

Geri