denizbedir
Üye
4. Okulların gerekli tedbirleri almak kaydıyla, söz konusu öğretmenlerin yarıyıl ve yaz tatillerinden yararlandırmalarında herhangi bir sakınca görülmemektedir.
elrond' Alıntı:2 yıllık yazı arkadaşlar bunlar...ısıtıp ısıtıp sunmayın...bize ait yönetmelik çıkmadığı ve orada tatiller açıkça belirtilmediği taktirde, 20+ alabildiğiniz kadar rapor alarak tatil yapmaya devam edeceğiz... :-1:
:++: :++: :++:0nursah' Alıntı:ben bugün bu yazıyı alıp müdüre gittim baktı yazıya sonra bana dönüp şöyle dedi; Nimet senin tatili benim keyfime bırakmış...
hayırlı olsun arkadaşımagkarakoc' Alıntı:Okuluma verdiğim, milli eğitim bakanının 2009 tarihli yazısının da ekli olduğu dilekçe önce ilçeye sonra ile sevkedilmişti. Bugün dilekçeme cevap geldi. Daha doğrusu okul müdürümüz aradı benim için mem i. Valilik onayındaymış, görevlendirmem 1 eylül de başlayacakmış. Bende kendimi öğretmen gibi hissettim yani
Çook sevinçliyimm..
hocam hangi il yapmış görevlendirmeyi 1 eylül itibari ile?denizbedir' Alıntı:hayırlı olsun arkadaşımagkarakoc' Alıntı:Okuluma verdiğim, milli eğitim bakanının 2009 tarihli yazısının da ekli olduğu dilekçe önce ilçeye sonra ile sevkedilmişti. Bugün dilekçeme cevap geldi. Daha doğrusu okul müdürümüz aradı benim için mem i. Valilik onayındaymış, görevlendirmem 1 eylül de başlayacakmış. Bende kendimi öğretmen gibi hissettim yani
Çook sevinçliyimm..
:alkis:nermin_böte' Alıntı:aynı yazıyı gecen hafta milli eğitim şube müdürne gösterdim..demek böyle birşey vardı bizim haberimiz yok dedi..tamam hocam biz hallederiz dedi..birkaç gün sonra okul müdürüm "hocam tatile çıkabilirsiniz milli eğitimden öyle söylendi" dedi.yani abbas yolcu))
hhtc' Alıntı:Bende Afyon MEM ' le görüştüm arkadaşlar eğer müdürünüz uygun görürse yaz tatilini kullanabilirsiniz dediler. Zaten formatörlerden sorumlu İl MEM Müdür Yrd. Emin Bey müdürler toplantısında da bu şekilde izin verilebileceğini tüm müdürlere söylemiş. Hayırlı olsun
hgencer03' Alıntı:Müdürlerin keyfi işin içine girince adalet sağlanamaz. Ben afyondayım bizim müdür pek sıcak bakmıyor