formatör öğretmen din kültürü dersine girebiliyor mu?

Kodla Büyü

oopapatya

Aktif Üye
okulumda bilişim dersi yok,formatör görevlendirmem var ama müdürüm 6 saat din kültürü dersine girmemi istiyor mümkün mü acaba?

Girmeyebilirsin hocam. Bölüm dışı dersleri almaya zorlayamıyorlar ancak okulda öğretmen ihtiyacı varsa zorlayabilirler mi bilmiyorum!

Geçen seneki okulum köy okuydu tek şubeli. En fazla dersi olan Türkçe ingilizce idi gerisi 8 saat 10 saat 7 saat gibiydi. Boşta kalan 4 saati 15'i doldurmayan bir arkadaşa vermeyi düşünmüştük. Hayatımda belki de görüp görebileceğim en insan evladı müdürümle oturduk açtık yönetmeliği inceledik okuduk baktık ki aylık karşılığı okutulabilecek dersler dışındaki derslerde öğretmenin isteği dışında görev verilemez deniliyordu. Öğretmene teklif ettik kabul etmedi ve derse müdür kendisi girdi.

_*_G_S_*_' Alıntı:
girin hocam dindar bir gençlik yetişmesine yardımcı olun :idea:

Dindar, ihlaslı müslümandan kimseye zarar gelmez hocam. Gülücük koymasaydınız samimiyetiniziçin tebrik ederdim ama o gülücüğü koyarak bir nevi dindarlıkla alay ettiğinizin farkında mısınız?

Konuyu açan değerli hocama gelince, Öğrencilere faydalı olacağınızı düşünüyorsanız ve yeterli abir altyapınız varsa bence de girin hocam. Ama yoksa girmemeniz menfaatinizedir. Çünkü gencecik körpe yavrularımıza Allah(cc) korusun bilerek veya bilmeyerek yanlış, hatalı birşey öğretilirse, bunun vebalinden kimsekurtulamaz. Çünkü bu din işidir. Kesin ve doğru bilgi bilmeyi gerektirir.

Hocam girmek zorunda değilsiniz fakat idareniz<z ile de kötü olmayın. Bende sizinle aynı konumdayım ve giriyorum

Geri