Formatör öğretmen yine haber...

Kodla Büyü
Re: Formatör öğretmen-belletmen öğretmenlik

Ben de ikindi dönem yurt nöbeti almayı düşünüyordum. Ne olcek şimdi

kurs da açmayacağız zannedersem açsak bile ücret almayacağız doğru anladıysam

yani formatör öğretmen pansiyonda belleticilik veya nöbet görevi yapamaz mı?

omd' Alıntı:
mirayabravci' Alıntı:
yani formatör öğretmen pansiyonda belleticilik veya nöbet görevi yapamaz mı?

Bu yazıya göre yasal olarak ücret ödenmemesi gerekir.

Allah Allah. E öğretmen yok, biz tutuyoruz. Nolcek şimdi. Geri para isterlerse o kötü işte. O zaman da mahkeme mahkeme dolaşırız herhalde.

Geri isteme işi en fazla iki aylık yapılabiliyordu sanırım. Öyle bir durumla karşılaşanların ödeme makbuzunu da alıp, sonra mahkemeye başvurması iyi olur. Olumlu bir karar alınırsa emsal teşkil eder, herkes nasiplenir :)

omd' Alıntı:
Geri isteme işi en fazla iki aylık yapılabiliyordu sanırım. Öyle bir durumla karşılaşanların ödeme makbuzunu da alıp, sonra mahkemeye başvurması iyi olur. Olumlu bir karar alınırsa emsal teşkil eder, herkes nasiplenir :)
oh oh bi bu eksikti. bu da olursa külliyen düz liseyi bırakırım. geçerim eml ye alırım 29 saat ek dersimi.

biri yorum yazmış. çok doğru yazmış. bakanlığın yazısına göre güzel tespit.

Belleticilik ne zamandan beri asli görev oldu? Kendi çıkardıkları yönetmeliği yorumlayamıyorlar mı?

31 Aralık 2011 22:51doğrucu süleyman

Haklı sanırım belleticilik asli görev değildir. İstek üzerine onayla yaptırılır. Ordu ilinde bu hakkı elinden alınan arkadaşlardan biri mahkemeye başvursa yasal olarak bu hakkı alabiliriz sanırım.

ben bu yazıyı okumuştum o zamanda anlamamıştım halada anlamadım bende mi anormallik var acaba :?: :!:

görevleri süresince diye bir ibare var yani hafta içi saat 08:00 -17:00 arası gece nöbet tutarsan alırsın benim anladığım bu

monerello' Alıntı:
görevleri süresince diye bir ibare var yani hafta içi saat 08:00 -17:00 arası gece nöbet tutarsan alırsın benim anladığım bu
görev süresi 6 aylık dönemdir. çalışma saatleri 8-17 arası :)

nöbet gece olduğu için bir sorun yok alırsın yani konu da saçma zaten başlık yanlış zaten

Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin 74. maddesindeki "...okulun sınıf öğretmenleri ile branş öğretmenleri veya ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yapanlar arasından... “ifadesi ile Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Pansiyonları Yönetmeliğinin 10. maddesinde yer alan "...okulda görevli öğretmenlerden...” ifadesinden, tüm branşlardaki öğretmenler anlaşılacak ve ana sınıfı öğretmenleri ile rehber öğretmenlere de belleticilik görevi verilecektir.
arkadaşlar bu maddeye göre yeni bir yönetmelik çıkmadığı sürece mahkeme kararı veya bu yazıyla belleticilik görevini yerine getirir.selamlar.ayrıca herhangi bir soruşturma karşılığında bu maddeyi sunarsanız,bakanlığın gönderdği sallama cevaplara da kapak olur.

Geri