:++:YusufULUCANLAR' Alıntı:Peki bilgisayar kursu açabilir miyiz akşam 5'ten sonra
whisper4141' Alıntı:aldıklarımız ne olacak
birde geri isterlerse seyret filmi
mirayabravci' Alıntı:yani formatör öğretmen pansiyonda belleticilik veya nöbet görevi yapamaz mı?
omd' Alıntı:mirayabravci' Alıntı:yani formatör öğretmen pansiyonda belleticilik veya nöbet görevi yapamaz mı?
Bu yazıya göre yasal olarak ücret ödenmemesi gerekir.
oh oh bi bu eksikti. bu da olursa külliyen düz liseyi bırakırım. geçerim eml ye alırım 29 saat ek dersimi.omd' Alıntı:Geri isteme işi en fazla iki aylık yapılabiliyordu sanırım. Öyle bir durumla karşılaşanların ödeme makbuzunu da alıp, sonra mahkemeye başvurması iyi olur. Olumlu bir karar alınırsa emsal teşkil eder, herkes nasiplenir
Belleticilik ne zamandan beri asli görev oldu? Kendi çıkardıkları yönetmeliği yorumlayamıyorlar mı?
31 Aralık 2011 22:51doğrucu süleyman
yok hocam bakanlıktaucamus' Alıntı:ben bu yazıyı okumuştum o zamanda anlamamıştım halada anlamadım bende mi anormallik var acaba :?: :!:
görev süresi 6 aylık dönemdir. çalışma saatleri 8-17 arasımonerello' Alıntı:görevleri süresince diye bir ibare var yani hafta içi saat 08:00 -17:00 arası gece nöbet tutarsan alırsın benim anladığım bu