:++:omd' Alıntı:O koltuğa odunu koysak daha iyi müdür olur. En azından bilmediği konuda konuşmaz.
SİRE' Alıntı::++:omd' Alıntı:O koltuğa odunu koysak daha iyi müdür olur. En azından bilmediği konuda konuşmaz.
Görevlendirme bizde yeni tebliğ edildi, peki arkadaşlar görevlendirme geriye dönük mü oluyor?
ozlem22' Alıntı:arkadaşlar ben bu yıl formatör oldum müdürüm de bilmiyo 15 saat ek ders alıcaksın filan dedi..ben de 18 diye biliyorum ..hangisi doğru???
amip33' Alıntı:Adapazarı çoştu bir kere. Derse girmeyen formatörlere ekders verilmeyecek gibi birşey demişler galiba. uhaha:
Bugün okullardan isimleri almışlar, hatta üste ekders parası bile isteyebilirler. Biri mem'i durdursun. :mrgreen:
YusufULUCANLAR' Alıntı:Arkadaşlar ir sorum olacak. Ağustos ayı içinde Cezaevinde kurs açtım. Kursun günleri Cuma ve Cumartesi. Formatörlük yazısı da gelince formatörlüğe başvurdum. Eğer formatörlüğüm onaylanırsa Cezaevindeki kursu bırakmam gerekecek mi? Formatörlüğe başvurduğum okul problem olmaz dedi. 4 gün bize gelirsin Cuma günleri de kursuna gidersin dedi. Ücret alma da bir problem olur mu?
halukk' Alıntı:amip33' Alıntı:Adapazarı çoştu bir kere. Derse girmeyen formatörlere ekders verilmeyecek gibi birşey demişler galiba. uhaha:
Bugün okullardan isimleri almışlar, hatta üste ekders parası bile isteyebilirler. Biri mem'i durdursun. :mrgreen:
Ya harbi okuduğunu anlama özürlü insanlar türedi ... Kaçıncı kez yazdım aynı şeyi farklı başlıklarda ben ezberledim artık. O denilen madde meb merkez ve taşra teşkilatı için geçerli okul formatörlerini bağlamayan bir madde. ilçelerdeki eğitici formatörleri ve ar-ge de görevli öğretmenleri kapsıyor. Biri şunları durdursun resmen milli eğitim raydan çıktı herkese anladığını uyguluyor :verymad: