okyanus41' Alıntı:Evet öyle bir zorunluluk var. Branşınızda 15 saat girmelisiniz. Branşınızda ders yoksa ihtiyaç olan başka derse girersiniz. Ama okul yönetimiyle iletişiminize de bağlı. İhtiyaç yoksa girmeyedebilirsiniz
oyungezer' Alıntı:Hocam en az 6 saat en fazla da 15 saat girebilirsiniz formatör olunca. Ama benim tavsiyem ne kadar fazla derse girerseniz o kadar iyidir. Yoksa norm fazlası olabilirsiniz.
Açık ve net...KöfteHoRr' Alıntı:MEB. Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü 02.07.2009 tarih ve 12271 sayılı yazısı Formatör öğretmenlerle ilgili olarak; “ en fazla maaş karşılığı derse girmek zorunda olduğu derslere girmesi sağlanarak örgün eğitim ortamından uzaklaşmamaları ve dersleri boş geçmemesi önlenecek” denilmiş ve ‘maaş karşılığı dersini dolduramaması halinde bunun dışındaki zamanını Bilişim Teknolojisi Formatör Öğretmeni olarak tamamlayacaktır.’ demektedir.
Bu kadar karışık bir madde mi acaba anlaşılmayacak ki, her yerde farklı uygulamalar yapılıyor?
berserk' Alıntı:okyanus41' Alıntı:Evet öyle bir zorunluluk var. Branşınızda 15 saat girmelisiniz. Branşınızda ders yoksa ihtiyaç olan başka derse girersiniz. Ama okul yönetimiyle iletişiminize de bağlı. İhtiyaç yoksa girmeyedebilirsiniz
Sizde nerden çıktınız da böyle cevap veriyorsunuz. Kimdemiş zorunludur diye. Allah bize sabır versin sizin gibilerden. alan dersi varsa girer yoksa ( 0 olsa dah) formatörlük görevini yapar. Bıktım böyle bilip bilmeden cevap yazanlardan
Milli eğitim bakanlıktan üstün bir makam değildir buna valide dahildir.. Yönetmelik değiştiremez kendi kafasına göre. Tabi siz razı olursanız yönetmelik olmadanda herşeyi yaptırabilirler size.halilturkoglu' Alıntı:Hocam Baknlık yazısında en fazla maaş karşılığı ibaresi vardır, ancak il milli eğitim müdürlükleri bunu 15 saat zorunlu diye yazmışsa, 15 saat girmek zorundasınızdır. 15 saatten fazlasını zorlayamazlar, istemezseniz girmezsiniz.