beskaza' Alıntı:5te çıkacaksın diyen bir idarenin hiçbir idari yazı işini yapma hele haftasonu eve iş hiç taşıma, nöbet, klüp, sınıf vs. vs. alma, e okulla ilgili işleri bırak müdür yardımcısı yapsın, tamir işinede hiç bulaşma madem 5 şartı var sende tam olarak formatörlüğün kurallarını uygula. Çıkış saati birçok okulda esnektir idareden idareye değişiyor.
yağmur07' Alıntı:15 tatilde de okulda duracaksın diyebilir mi?
beskaza' Alıntı:5te çıkacaksın diyen bir idarenin hiçbir idari yazı işini yapma hele haftasonu eve iş hiç taşıma, nöbet, klüp, sınıf vs. vs. alma, e okulla ilgili işleri bırak müdür yardımcısı yapsın, tamir işinede hiç bulaşma madem 5 şartı var sende tam olarak formatörlüğün kurallarını uygula. Çıkış saati birçok okulda esnektir idareden idareye değişiyor.
+1... bende böyle yapıyorum..beskaza' Alıntı:5te çıkacaksın diyen bir idarenin hiçbir idari yazı işini yapma hele haftasonu eve iş hiç taşıma, nöbet, klüp, sınıf vs. vs. alma, e okulla ilgili işleri bırak müdür yardımcısı yapsın, tamir işinede hiç bulaşma madem 5 şartı var sende tam olarak formatörlüğün kurallarını uygula. Çıkış saati birçok okulda esnektir idareden idareye değişiyor.
+1msconfig' Alıntı:ben 9:00 ile 17:00 arasında çalışıyorum.
klebsiella' Alıntı:Bizde karşılıklı bir şekilde anlaştık nöbet+kulup olursa 3.15 de çıkabilirsin dedi, :-1:
Haftada +6 saat ek ders alırsınız hocam, Şaka tabii ki öyle bir şey yok, isterseniz tıp fakültesi mezunu olun haftada 18 saat ek ders alırsınız.memo-x' Alıntı:teknik öğretmen olmak formatörlükte ek ders yönünde bir farkı var mı?
yağmur07' Alıntı:haftaya formatörlüğe başlıyorum. Müdür yard. 5 de çıkacaksın dedi. Okulumuz tekli eğitim. Ders 3 de bitiyor. 1 günde başka okuda görevlendirmem var.Sizin nasıl acaba mesai saatleri?
fgur' Alıntı:öncelikle şunu söylemek istiyorum ki bu karşılıklı menfaat ilişkilerine dayanan uygulamalar yaptığımız işi gerçekten yozlaştırıyor arkadaşlar. Hiç bir okulda menfaati karşılığında nöbet tutan rehber öğretmenle karşılaşmadım, sebebi her ne olursa olsun biz neden nöbet tutalım, biz neden okulun sekreterya işerini yapalım, neden tamir işlerini yapalım... Biz bunları mefaatlerimiz için yapıyorsak hiç birşeye isyan etmeyelim arkadaşlar. Demek ki idarecilerin bu tür beklentilerini biz kendimiz yaratmışız. Şimdi erken çıkmak için nöbet tuttuğunu söyleyen arkadaşımın okuluna yarın ben gitsem ve nöbet tutmasam demekki idareyle baştan kötü olucam.. En tabi hakkımı istemekte zorlanıcam ve belki nöbet tutmak zorunda bırakılıcam.. Bunları ne sebeple olursa olsun yapmayalım çok rica ediyorum. Verilen imtiyazlar zamanla hak olur diye çok sevdiğim bir söz var, siz bunları belki ihtiyaç var diye iyi niyetle yapıyorsunuz ama yarın yapmıyorum dediğiniz anda onlar hakkıymış gibi sizden bunu talep etmeye kalkar. Bu işi madem yapmak zorundayız o yada bu şekilde, bu işin haysiyetini lütfen koruyalım