formatör arkadaşlar süt izninizi nasıl kullanıyorusnuz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dimrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Ben ilk 6 ay ücretsiz izindeydim.İkinci altı ay için de öğleden sonralarımı boşalttılar.İkinci altı ay için zaten 1,5 saat ilk altı için de 3 saat izin hakkımız var. Bizim müdür biraz esnek davrandı öğleden sonralarımı boşalttı.

ben sabah 7:30 da okula gidiyorum. 1 saat öğle arası kullanıyorum. 3 te çıkıyorum. okul 12:30 da bitiyor bu arada. herkes evine biz okulda nöbetçi :(

benim bebeğim 8 aylık, eylülde 6 aylıkken başladım, dilekçe verdim idareye günlük 1,5 saat süt izni var ve öğleden sonraları ders olmasın diye. Anlayışlı davrandılar 8:30 gibi geliyorum 2 de çıkıyorum.

tugbaa_teacher' Alıntı:
benim bebeğim 8 aylık, eylülde 6 aylıkken başladım, dilekçe verdim idareye günlük 1,5 saat süt izni var ve öğleden sonraları ders olmasın diye. Anlayışlı davrandılar 8:30 gibi geliyorum 2 de çıkıyorum.

1,5 saat süt izni varken 15.30da çıkmak gerekmiyormu hocam. Ya ne güzel idareciler var. ben nie bulamıyorum :oops:

Benim de bebeğim 5 aylık..Saat 9'da gelip 15.00 gibi çıkıyorum.Bebekten önce de bu şekildeydi o yüzden herhangi bir talepte bulunmadım..

fyzsg' Alıntı:
tugbaa_teacher' Alıntı:

1,5 saat süt izni varken 15.30da çıkmak gerekmiyormu hocam. Ya ne güzel idareciler var. ben nie bulamıyorum :oops:

Bu konuda bende şanslı olduğumu düşünüyorum hocam:)

Geri