20 günü birden mi kullandınız hülya hocam dönem içindehulya08' Alıntı:Hocam ben formatörken kullanıyordum. dönem içinde ve tatillerde olmak üzere iki durumda da kullandım. mebbisimde de yazıyor yıllık izin diye.
Hocam bu yaz formatör müydünüz? Ya da ara tatil formatörlük görevlendirmenize mi denk geliyor bunlar önemli? İdarecilerin çalışma saatlerine tabiyiz sadece. Onların izinleriyle bizimki farklı. Mesela yazın 2 ay tatil yaptınız. Aralık ta da 20 gün izin kullandınız. Görevlendirme Ocak sonu bitti diyelim formatör olmadınız bir de ara tatili kullandınız. Böyle bir yıllık izin kullanımı normalde yok ama veren de verir.. Görevlendirmenin hangi zamanlarda yapıldığıyla ilgili biraz da.serbatma2000' Alıntı:20 günlük yıllık iznimi eğitim-öğretim yılı içinde kullanabilir miyim? Mesela aralık ayında izin kullanmak istiyorum. Mümkün mü?
hocam bizde görevlendirme 1 ağustos - 31 aralık, 1 ocak - 31 haziran yapılır. Yani yaz tatili, sömestr tatili olmaz sadece yıllık izin olurnetame' Alıntı:Hocam bu yaz formatör müydünüz? Ya da ara tatil formatörlük görevlendirmenize mi denk geliyor bunlar önemli? İdarecilerin çalışma saatlerine tabiyiz sadece. Onların izinleriyle bizimki farklı. Mesela yazın 2 ay tatil yaptınız. Aralık ta da 20 gün izin kullandınız. Görevlendirme Ocak sonu bitti diyelim formatör olmadınız bir de ara tatili kullandınız. Böyle bir yıllık izin kullanımı normalde yok ama veren de verir.. Görevlendirmenin hangi zamanlarda yapıldığıyla ilgili biraz da.serbatma2000' Alıntı:20 günlük yıllık iznimi eğitim-öğretim yılı içinde kullanabilir miyim? Mesela aralık ayında izin kullanmak istiyorum. Mümkün mü?
Hocam, eğer ifade rahatsız ettiyse affola. Ama kastım zaten, sadece 10 gün mazeret iznine sahip olduğunuz ve onunda yönetmeliklerde ne halde kullanılabileceğinin belli olduğu yönündeydi. Şu an görevlendirmemiz extra görev niteliğinde ve okul açılış kapanışlarına göre düzenlenmiş durumda. Dolayısıyla değerlendirmede izin olarak ayrı bir değerlendirmeye tabi değiliz...egitimci34' Alıntı:Derdimiz yerinde iş yapmak hocam o yüzden bu konunun bir yönetmelik genelge gibi bir prosedürü var midir diye araştırıyorum. Kendimizi ne gibi hissettiğimiz yada düşündüğümüz önemli olmuyor biliyorsunuz.