formatör ek ders başlama tarihi

Kodla Büyü

madman31

Aktif Üye
formatörlük valilik onay tarihim; 26 eylül ancak postadaki aksaklık nedeniyle 21 ekimde yazı okula geliyor ancak ben okul açıldığından beri formatör olarak çalışıyorum müdür yardımcısı yazının eline ulaşığı tarih olan 21 ekimden itibaren ekders yazacağını söylüyor sizce ne yapmalıyım??

Müdür yardımcın yanlış yapıyor. Asıl olan görevlendirme tarihindir. Zaten okul açıldığından beri formatörlük te yapıyormuşsun. 26 eylül den itibaren ek ders yapması gerekir.

benim formatörlük 19 eylülde başladı fakat okula yazı ayın 26 sında geldi.eylül ayının ek derslerini alamadım fakat müdür yardımcısı bu ayın ek dersleri ile eylül ayının ek derslerini birlikte yazacağız dedi.

onay tarihinden itibaren ek ders yazılır. yanılıyor müdürünüz. bir şey ispatlamaya gerek yok. postanın geliş tarihine göre formatörlük mü olurmuş. postaya mı kalmış resmi iş. o tarih ne iş yapıyor orada diye sormak lazım müdürünüze.

Nedir bu mankafa idarecilerin yedikleri haltlar ya. Özellikle mi üretilir bu modeller...
İlçe milli eğitimden görüş yazısı iste hocam, müdürünle de kouş. Onayın geldiği tarih değil, Onaydaki tarih esastır...

Müdür yardımcın önce yazıyı bi okusun.Kafasına göre iş yapmasın. Geçen ayın ek dersini bu aya ekleyerek yapması lazım.

hocam aynı durum bende de var görevlendirmem bir hafta önce geldi ama göreve başlama tarihim 19 eylül resmi evrakta ve ek dersi geriye dönük yapacaklar ki yapmak zorundalar aksaklıklar seni bağlamaz idarede vermek zorunda sanki kendi ceblerinden veriyorlar...Alırsın hocam Resmi görevlendirme evrağında ne yazıyorsa o tarihten itibaren alırsın.

Yazıda belli bir tarih belirtilmiyorsa yani şu tarihten itibaren ek ders yazılır gibi bir ibare yoksa Onay tarihinden itibaren ek dersiniz yazılmalıdır. Yazmazlarsa dilekçe ile başvurun, kabul etmezlerse Milli Eğitime gönderin.

Benim yazıda daha yeni bugün geldi. Eylül ayını bırak Ekim ayının da ek derslerini alamazsın dedi müdür yardımcısı. Onay yazın daha bugün geldi ancak bugün başlamış sayılırsın diyor biraz tartıştım böyle olmaz falan dedim o da ben bunu ıspatlayamam diyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım açıkçası. Eylülden beridirde formatörlük+hertürlü amele işi yapıyorum. :?

Görevlendirilme tarihiniz esas alınır. Üzrinden 10 ay da geçse geçmişe dönük ödeme yapacaklar tabiki. Aksini yaparsa müdürlüğünüze bir dilekçe verin, hatanın düzeltilmesini isteyin. Düzeltmezlerse ilçe mem e dilekçe...İlçede düzeltirler merak etmeyin. Mecbur düzeltilecek.

Kendilerine gelince kuruşlarını devlette bırakmayan bu idareciler başkalarına gelince baştan savma iş yapmayı ne kadar seviyorlar. Ayıp ya. Hakkınız olanı isteyin üşenmeyin siz de, uğraşın biraz.

Ya arkadaşlar yokmu bunun bir yönetmeliği kanunu. Müdür Yrd yine tartıştım nuh diyor peygamber demiyor. Ek dersini yazamam diyor. Benim formatörlük başvurum 30 eylülde yapıldı. Onay yazımda 24 ekimde geldi. Bu iki zaman zarfında ben yine formatörlük yaptım ama şimdi ek dersleri alamıyorum. Bunun yokmudur çaresi. :cry:

Ya arkadaşlar gelen yazıda başlama tarihinin yazması lazım yazıyı iyice bir okuyun.
Ben 19 eylül de başladım çok emin değilim ama formatörlük ile iligil yazıda başlama tarihi yazması lazım.

diyarbakırda 19 Eylül 30 Aralık arası görevlendirme vs yazıyordu.Müdür yardımcısı 26 Eylülde başlattı bu yazıyı gösterdim yazıya göre 19 eylülde başlamış oluyor dedim.müdürlede konuştum itiraz etmedler.Geçen ay eksik yatan bu aya ilave edilecek

madman31' Alıntı:
arkadaşlar bunu savunabileceğim yönetmelikte falan yazmıyr mu
hocam en iyi yönetmelik işi resmiyete dökmek. Lafla olunca kendi istediğini yapar elbet. Görevlendirme tarihi olan yazıyı dilekçeye ek olarak ekle. O tarihlerde okulda durduğunu belirten bir dilekçe ile okula ver bakalım yapacaklarmı yapmayacaklarmı.

Onay tarihi esastır. bunu dilekçeyle yönetime ver. "görevlendirmem şu tarihte olduğu içün bu tarihten itibaren olan ekders ücretlerimin ödenmesini istiyorum" diye. yada resmiyete girmeyeyim idareyle kötü olmayayım diyorsan il muhasebeden biriyle görüş müdürle görüşmesini sağla.

tolgahan0010' Alıntı:
madman31' Alıntı:
arkadaşlar bunu savunabileceğim yönetmelikte falan yazmıyr mu
hocam en iyi yönetmelik işi resmiyete dökmek. Lafla olunca kendi istediğini yapar elbet. Görevlendirme tarihi olan yazıyı dilekçeye ek olarak ekle. O tarihlerde okulda durduğunu belirten bir dilekçe ile okula ver bakalım yapacaklarmı yapmayacaklarmı.
Bence de - işi resmiyete dökmekte fayda var - dilekçe verirsen kendisi uğraşır, öğrenir neyin ne olduğunu,
Yoksa şimdiki gibi - aklına estiği gibi davranır.

Geçen sene benim de başıma gelmişti. İlk dönem bu şekilde ek dersimi vermedi müdür. Ben de ikinci dönem nasılsa ek ders vermiyorlar diye okula gitmedim görevlendirme gelinceye kadar. Tabi ki bunların bana işi düşünce kıyamet koptu, hatta müdür savunmamı istedi verdiği işi yapmadığım için. Sonrasında da ilçe formatörüyle dönemlik yapılan formatörlük toplantısında (müdür yardımcısı da vardı yanımda) bu durumu sordum. Kesinlikle ek ders ödenmeli, öğretmeni mağdur etmeyin dedi. Ben de çalışmadığım halde ikinci dönem ek dersimi takır takır aldım. Neyse ilk döneme saysınlar. İlçeye şikayet edeceğini söylemen bile yeter bence. Ha olmazsa şikayet et. İlçe disiplin kurulu başkanlığına diye yaz dilekçeyi

hocam,

evraklar gelen defterine işlenirken resmi yazının üstündeki tarih yazılır. Eğer okul sizin görev yazınızı 26 eylül olarak gösterirse sorun olmaz. Ama milli eğitime yazdığı yazıda evrakın geldiği günden itibaren sayarsa ona bişey diyemem.

yakopasa' Alıntı:
Benim yazıda daha yeni bugün geldi. Eylül ayını bırak Ekim ayının da ek derslerini alamazsın dedi müdür yardımcısı. Onay yazın daha bugün geldi ancak bugün başlamış sayılırsın diyor biraz tartıştım böyle olmaz falan dedim o da ben bunu ıspatlayamam diyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım açıkçası. Eylülden beridirde formatörlük+hertürlü amele işi yapıyorum. :?

o ç. deyip yuzune tüküreceksin. Bendede aynı durum oldu Allah belanı versin yazarsın adam değilsin deyip lanet ettim. O gunden sonrada elimi kasalara değdirmedim. Giriş cıkıs saatlerinide sallamadım. aradıklarındada hastanedeyim deyip sevk alıp o gun hiç gitmiyordum. Bana sakın hak hukuk demeyin neyin ne oldugunu hepimiz biliyoruz. Boyle mal idareciler adamda ne calısma istegi nede sevki bırakıyor. İstifa dilekcesini suratına savurup yüzüne tükürmediğime dua ediyorum.
Kasmayın arkadaslar rahat olun bu adamlar yıllardır kaşarlaşmış okulllarda sakin olup hersey düzelir demek en guzeli. Projeksiyon bozuk diye geliyorlardı olur hallolur hayırlısı böyleymiş diyorum. Şiddetle tavsiye ederim.

Geri