Formatör Ek ders?

Kodla Büyü

klebsiella

Süper Üye
Süper Üye
Benim formatörlük görevlendirmem normal şartlar altında ayın 6'sında başlıyor. Yani bize gelen belgede 6 Şubat ile 30 haziran arasında yazıyor yalnız sevgili okul müdür yardımcımız benim ilk hafta ek dersimizi 18 saat olarak göstermiyor çünkü onay yazısı okula bir hafta geç geldiği için siz ilk bir hafta formatör değildiniz diyor. Sizce böyle bir şey mümkün müdür? Yazı geliyormuş benim kaymakamlık onayım 13 Şubatta başlıyormuş. Paranın peşinde değilim sadece haksız duruma düştüğüm için kendimi iyi hissetmedim.
Sizce müdür yardımcısının söylemiş olduğu doğru mudur?
Tebliğ edilen tarihe göre mi ek ders yazılır
Yardımcı olursanız sevinirim..
İlçeye mail attım ama henüz ulaşmadılar sizin de fikirlerinizi almak istiyorum :)

Görevlendirme yazısında, şu tarihten itibaren şeklinde bir ibare vardır, işlemler orada belirtilen tarihe göre yapılır. Tebliğ vs. tarihi önemli değildir. İdarenin yazının gereğini yapması gerekir.

yakuphan' Alıntı:
Görevlendirme yazısında, şu tarihten itibaren şeklinde bir ibare vardır, işlemler orada belirtilen tarihe göre yapılır. Tebliğ vs. tarihi önemli değildir. İdarenin yazının gereğini yapması gerekir.

Aynen katılıyorum yazıda ne yazıyorsa odur. Bizde 18 gün geç çıkıyor görevlendirme ve herseferinde ayın 1inden itibaren diye geliyor ve o tarihden itibaren alıyoruz.

benim de geçen yıl öyle olmuştu güya herşeyi bilen okul müdürleri biziz diyolar ama boşş..
okul müdürü tebliğ tarihi geçerli dedi ama ilçe mem de onay tarihi önemli dediler ve yattı ekdersim..

Ben görevlendirme yazımı gözünün içine sokuyorum ama adam hala tebliğ diye ısrar ediyor! :verymad:

Teşekkürler arkadaşlar
yarın MEB e gitmem lazım sanırım anlamayan adamlara nasıl ne anlatılır bilemiyorum

müdür yardımcısına şube müdüründen telefon ettirmedikçe dediğim dedik diye öter durur.

bi kere alttan aldın mı bazı idareciler zafer sarhoşluğu ile davranabiliyorlar. ama boşver, bence bırak gitsin. gün gelir hesap döner, eline düşerler...

Geri