Formatör ek ders

Kodla Büyü

ahmetucarkus

Site Gezgini
arkadaşlar geçen yıl formatör olarak görev yapıyordum ve 9 saat dersim vardı. bu sene müdürle görüştüm 19 saat dersin var dedi. şimdi ne olacak formatör olup 19 saat derse girip 18+4 saat mi ek ders alacağım yoksa ben sadece 15 saatine girip diğer 4 saate giremeyecek miyim. idarede bu konuda bişe bilmiyor bilgi olan varsa açıklarsanız sevinirim. tşk.

formator olursan kı devam edecek mı bılınmıyor full alıyorsun olmazsan 15 saat maas karsılıgı alırsın 4 saat ek ders gelır

öğrenmek istediğim formatör olursam 19 saate girip 18+4 saat mi ekders alacağım yoksa sadece 15 saate girip diğer 4 saate giremeyeceğim mi ?

ahmetucarkus' Alıntı:
peki 4 saatin ekdersini de alabilecek miyiz yani 18+4 saat mi olacak haftalık ek ders

18+4 saat diye bir ek dersin olmaz hocam. eğer formatör olursan 1 saatte derse girsen 19 saatte derse girsen 18 saat ek ders alırsın.. formatör olmadan 19 saat derse girerrsen 4 saat ek ders alırsın

18 saatten fazla ek ders alamazsın. ama derslerin seçilmesi iyi olmuş formatör olsakta olmasakta derslerimizi seçtirmeye gayret göstermeliyiz. formatörlüğün geleceği bellideğil ama derslerimiz bizim varlık sebebimiz. 3-5 saat ekders hesabı yapmaya gerek yok küçük hesaplar peşinde koşmamalıyız. dersleri seçtirmeye bakalım.

Geri