formatör görevlendirilme açmazı

Kodla Büyü

mcclane

Seçkin Üye
Seçkin Üye
aynı okulda kadrosu bulunan iki öğretmenden birinin atama branşı bilişim teknolojileri; diğerinin başka bir branş ama formatörlük sertifikası var. her iki öğretmen de tek tercih yapıp kendi okulunda formatör olmak isterse milli eğitim hangisini görevlendirir? istediğini görevlendirebilir mi?yasal dayanağı var mıdır?

Öncelik bilişim teknolojileri öğretmenindedir. İlinizdeki görevlendirme yazılarını incelerseniz göreceksiniz.

omd' Alıntı:
Öncelik bilişim teknolojileri öğretmenindedir. İlinizdeki görevlendirme yazılarını incelerseniz göreceksiniz.
hocam ben de öyle biliyorum. görevlendirme yazılarını inceledim ama öyle bir ibareye rastlamadım...

bende öncelik bilişim branşının olur diye düşünüyorum. aksi bir uygulama ile karşılaşırsanız her türlü yola başvurun bence..

hocam ben de itiraz edebilmek için yasal dayanak olarak yazıyı bulmaya çalışıyorum...

bizim okulda biri yenilikçi öğretmen proje hazırlama kursuna gitti ben gidemedim.Vatandaş geldi ne yaptın kardeş bol bol gezdik hayatta bir proje hazırlayamaz bilgisayarda.Bana diyor hocam sen hazırla seni destek öğretmen olarak yazayım ee sonra o gidecek antalyaya belki de yurtdışına...
ulan bir türlü düzelmez bu işler seçime bak seçime. :verymad:

Geri