Formatör Görevlendirmesini Mebbis'e İşleten Var Mı?

Kodla Büyü

firtuna61

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Formatör Görevlendirmesini Mebbis'e İşleten Var Mı? İşleten varsa mebbisden bir ekran paylaşabilir mi?

Sol menüde görevlendirme kısmında il tarafından işlenmiş. Ben ek bir işlem-başvuru yapmadım.

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    19.8 KB · Görüntüleme: 1,241
İşlenmesi gerekirdi. Benim formatörlüğüm 2009 senesinden itibaren görünüyor. Geçen hafta MEM'e gittim. Bizim görevlendirmeler normalde 6 ayda bir yapılıyor ve bunun sonlandırılması gerekir diye söyledim. Onlar bana eğer kesintisiz olarak formatörlüğü yapıyorsanız 6 ayda bir görevlendirme kısmının işlenmesine gerek yok bu şekilde kalabilir dediler.

bilalca' Alıntı:
İşlenmesi gerekirdi. Benim formatörlüğüm 2009 senesinden itibaren görünüyor. Geçen hafta MEM'e gittim. Bizim görevlendirmeler normalde 6 ayda bir yapılıyor ve bunun sonlandırılması gerekir diye söyledim. Onlar bana eğer kesintisiz olarak formatörlüğü yapıyorsanız 6 ayda bir görevlendirme kısmının işlenmesine gerek yok bu şekilde kalabilir dediler.

işlerine öyle gelmiştir :) Normalde ayrı ayrı yazılması daha uygun olur. Hizmet puanı hesaplarına baktığınızda formatör görevlendirmeleri de gözüküyor. Aynı okulda olduğu sürece sorun yok ama gözüküyor işte :)

ilçe milli eğitim girebiliyor mu bilgileri arkadaşlar işleteyim diyorum belki bir faydası dokunur

Kendi okulundan başka bir okulda formatör olarak görevlendirilenlerin ki işlenmemişse daha iyi.İl içi atamalara başvurabilirsiniz.

Normalde ilçeye görevlendirme yazıları geldiğinde özlükdeki arkadaşların işlemesi gerekiyor ama onların eline ulaşmadıysa ve giriş yapılacak denmediyse işlemezler. Siz hatırlatın ve yazıları verin geriye dönükte olsa işleyebiliyorlar

MEBBİS'te eksik olan bilgilerimi sıralayarak okula bir dilekçe yazdım. Cevap bekliyorum. Okul da üst yazı ile İlçeye göndermiş. Korkarım sırasıyla bakanlığa kadar gider.

ucamus' Alıntı:
işlenmemesi bi problem oluşturur mu ki :)
LPG yi işletmeyince kaçak sayılıyor, cezası var ama, formatörlüğü bilmiyorum. :) En fazla kaçak formatör sayarlar.
Mebbis e işli olanlara sızdırmazlık filan gerekiyormu? :D
Şaka bir yana, memurların keyfine kalmış bişey. İşleyen işliyor, işlemeyen söylesende "gerekmez" diyor. Bir çivisi yok yani.

benim görevlendirmeler 2007 den beri işleniyor...

Ekli dosyalar

• gorev.jpg
    gorev.jpg
    71.6 KB · Görüntüleme: 300
Formatörlüğü işletmenin hizmet puanına etkisi olyuormu arkadşalar bir ara öyle bir söylenti çıkmıştı ??

Geri