Formatör iken Müdür yrd. lığına başvurma

Kodla Büyü

dizzy

Aktif Üye
Arkadaşlar, ilk defa formatörlüğe başvurucam( Bu dönem)
Ocak Şubat aylarında müdür yrdmcılığı atamları var biliyorsunuz...
İlçede bizim okul ve gözüme kestirdiğim okula başvurma ihtimalim var(ilçede 1. sıradayım)

Sorum şu, müdür yrd. lığına başvurmamda atanmamda sıkıntı olur mu? Formatörlük iptalinde sıkıntı yaşanır mı?
Formatörlük te 2. bir görev ve 6 aylığına söz veriyorsunuz imzalı...

Yardımcı olursanız sevinirim.

problem olmuyo hocam. atamanız yapıldığı anda formatörlük göreviniz iptal olur. ben öyle yaptım dilekçe yazmıştım ilçeye ordan ile bi sıkıntı yaşamadım.

valla bendede aynı durum var bence sıkıntı olmaması gerek...eğitici formatör arkadaş müd yrd başvurmuştu muhtemelen görevlendirmesi devam ediyordu. bence bi sıkıntı olmaz. ama genwede sormak lazım. bu arada puan kaçtı hocam :?:

bote0310' Alıntı:
problem olmuyo hocam. atamanız yapıldığı anda formatörlük göreviniz iptal olur. ben öyle yaptım dilekçe yazmıştım ilçeye ordan ile bi sıkıntı yaşamadım.
Hocam teşkkrler cevap için
ner de görevlisiniz?
ilköğrtm mi lise mi?
sizce mdr yrmclığının + - leri neler?

görev yaptğınız okulda kaç müdür yrdmcs var?

mmkgs1' Alıntı:
valla bendede aynı durum var bence sıkıntı olmaması gerek...eğitici formatör arkadaş müd yrd başvurmuştu muhtemelen görevlendirmesi devam ediyordu. bence bi sıkıntı olmaz. ama genwede sormak lazım. bu arada puan kaçtı hocam :?:
Sıkıntı olmaması lazım ama insan tereddütte kalıyor... Puan 88,889

ozaman görevlendirme ile m. yardımcılığı yaparken formatörlüğe başvursak sorun çıkmaz. Hocam inanın m.yardımcısı olduğunuzdada tüm işleri siz yapıyorsunuz veya yaptırıyorlar. Heleki müdür ve diğer idareciler çok yaşlı ve bilgisayardan hiç anlamıyorlarsa sıkıntı yaratıyor.

Hocam formatörlük valilik onayıyla olur. müd.yrd. ataması ise bakanlıktan yapıldığından üst ünki geçerli olur.Diğeri fesh olur.

dizzy' Alıntı:
bote0310' Alıntı:
Hocam teşkkrler cevap için
ner de görevlisiniz?
ilköğrtm mi lise mi?
sizce mdr yrmclığının + - leri neler?

görev yaptğınız okulda kaç müdür yrdmcs var?
evet sizin gibi tecrübeli arkadaşlar ne önerir? lise ,i.ö.o hangiisi_?

hocam ben ilköğretimdeyim görevlendirme ile m.yrdmcısı oldum. açıkcası memnuniyet meselesi okula göre değişir. müdürüne bağlı. benim okulumda 400 öğrenci 26 personel var tekim memur da yok. müdür bey de yaşı itibari ile pek teknolojiden anlamıyo. ben memnun kalmadım :) müdür yardımcısı atamasında umarım kadrolu atama yapılır bize. mesai saatleri malum formatörlükle aynı. an geliyo çok yoğun oluyo an geliyo çok rahat ediyosunuz. ama genelde yoğun...öğretmen olmayı tercih ederim :D en azından o zaman sadece öğrencilerle uğraşıyosunuz. idarecilikte öğrenci öğretmen veli yardımcı personel falan filan...

bote0310' Alıntı:
hocam ben ilköğretimdeyim görevlendirme ile m.yrdmcısı oldum. açıkcası memnuniyet meselesi okula göre değişir. müdürüne bağlı. benim okulumda 400 öğrenci 26 personel var tekim memur da yok. müdür bey de yaşı itibari ile pek teknolojiden anlamıyo. ben memnun kalmadım :) müdür yardımcısı atamasında umarım kadrolu atama yapılır bize. mesai saatleri malum formatörlükle aynı. an geliyo çok yoğun oluyo an geliyo çok rahat ediyosunuz. ama genelde yoğun...öğretmen olmayı tercih ederim :D en azından o zaman sadece öğrencilerle uğraşıyosunuz. idarecilikte öğrenci öğretmen veli yardımcı personel falan filan...

şuan benim durumunda öyle müdür yaşlı bilgisayarı açmayı bilmiyor. Her işi yapıyorsun bide adamlara iş beğendiremiyorsun. İkinci dönem m.yardımcılığı görevlendirmesini kabul etmeyecem. Norm fazlası olmaya razıyım. En azından dersime girip çıkarım geri kalan işlere karışmam. Halbuki adamın her işini yapıyorsun kıymet bilse canla başla çalısırım ama nerde öyle anlayış adamda.

Başvuruyu yaptık bakalım. İnşallah dediğiniz gibi bir sıkıntı olmaz. Mantıken de olmaması lazım. Sonuçta birisi görevlendirme birisinde ise başka bir göreve atanıyorsun. Birisi görevlendirme birisi atanma...Bu puanı boşa harcamak istemiyorum. Geleceğimiz ne olacak diye kara kara düşünmek de...

hocam BT formatör öğretmen görevlendirme esasları yazısında konuyla ilgili gayet açık madde var. Kararnameyle yer değiştirme hariş görevlendirme iptal edilmez diyor. Bu durumda kararname ile direk iptal edileceği anlaşılıyor.

fgur' Alıntı:
hocam BT formatör öğretmen görevlendirme esasları yazısında konuyla ilgili gayet açık madde var. Kararnameyle yer değiştirme hariş görevlendirme iptal edilmez diyor. Bu durumda kararname ile direk iptal edileceği anlaşılıyor.
Sadece 2007'deki yazıda bu ibare var.2008 ve 2009'daki Egitek yazılarında bu ibare yok. Şuanki görevlendirmelerde 2008 ve 2009 daki yazılara ilgi tutuluyor. Kendi okulumda büyük ihtimal müdür yrd. açığı oluşacak. Yer değiştirmeyeceğim ama kararname ile konum değiştirmiş olacağım.Çok detaycıyım bu beni çok yıpratıyor zaman zaman :( Mantıken sorun olmayacak biliyorum ama pinpirikli kişiliğmi yenemiyorum :)

Geri