formatör izinleri..

Kodla Büyü

baysukru

Aktif Üye
Arkadaşlar ilkkez bu dönem formatör olarak görevlendirildim..İzin olayını pek çözemedim.Örneğin yaz tatilinde 20gün mü izin kullanıyoruz.?Ben 1 temmuz 2013 itibariyle 2.görevlendirme sona ererse 20 gün kullanabiliyormuyum.Yoksa 1 yılmı geçmesi gerekiyor...
2.olarakta bazı okullarda yaz tatili okul insiyatifine bırakılıyor deniyor bu ne derece doğrudur.Yani yaz tatilinde okulda mı olacağız..(tabi 1 temmuz 2013 görevlendirmesi istersek)

karinca_52' Alıntı:
görevlendirme şeklinde olur .... yazın zaten yapmazlar ....
yani hocam biraz daha açarmısın?2013 temmuzda bir kez daha görevlendirme istersem yazın okulda mı olurum yoksa yaz tatili yapabiliyormuyuz..bununla ilgili yönetmeliğe nasıl ulaşabilirim

ilden ile farklı uygulamalar var mesela bizim okulda 30 haziran son.... daha sonra 1 eylül itibariyle tekrar yapılır

kardeş okul formatörlerinin yaz tatili ve sömestr problemi çözüldü. okul idaresiyle anlaşarak tamamen izin yapabiliyorsun. Bu konuyla ilgili mecliste soru önergesi verildi. nette araştırırsan o soru önergesinin cevabını bulursun. bizim ilin sitesindede yayınladılar hatta ozaman.
son cümle şu şekildeydi :

"Okulların gerekli tedbirleri almak kaydıyla, formatör öğretmenlerin yarıyıl ve yaz tatillerinden yararlanmalarında bir sakınca görülmemektedir"

fakat her il temmuzda görevlendirme yapmıyor eylül-aralık ve oca-haziran dönemlerinde yapılıyor görevlendirmeler genelde.

teşekkürler anladım...
Son bi soru olarak bizim yapılan görevlendirmede 14 eylül 2012 itibariyle 6 ay görevlendirmeleri uygundur ibaresi var budurumda 14 marta kadarmı görevlendirme olur.yoksa ocak ayına kadar mı?

valla normalde ocak aylarına kadar görevlendirme yapılır bu dönemde ama 6 ay diyorsa marta kadar olabilir. hangi ildesiniz hocam?

Geri