hocam bunun resmi olarak nasıl kanıtlayabiliriz.karinca_52' Alıntı:evet , idareci statüsündesin....
rodya' Alıntı:hocam bunun resmi olarak nasıl kanıtlayabiliriz.karinca_52' Alıntı:evet , idareci statüsündesin....
kar veya diğer tatil günlerinde okula gelir yada gider gibi..
rodya' Alıntı:arkadaşlar kar tatilinde okula gidiyormuyuz herkes kendi okuluna göre yorum yapmış. yönetmelik nediyor bilen arkadaşlar var mı?
Formatörlerin yönetmelik durumunu anlatan en güzel yazı. :++: :++:fercanx' Alıntı:Hocam anladığım kadarıyla sen Yeni Zelendadan yazıyosun ... Ama ben sana ülkemizde ki durumu kısaca anlatayım. Ülkemizde şu anda formatörlük kelimesini içeren herhangi bir yönetmelik bulunmuş değil...Kutsal kitaplarda da formatörlükle ilgili bir cümleye rastlamadık.Ama iş , genelgelerle ve işgüzar milli eğitim müdürlüklerinin üst yazılarıyla başarılı bir şekilde yürütülüyor. En son hangi genelgenin geldiğini bilmiyoruz ,son genelgedeki görevlerimizin eskilerini geçersiz mi kıldığını yoksa üzerine yeni birşeyler mi eklendiğini hala merak ediyoruz.Mesela Urfa milli eğitim müdürlüğü bakanlığın bir genelgesini beğenmiyor birazda bizden olsun diyip montaj yapabiliyor..Bazı iller bunu örnek alıp uygulamayı aynen yapıyor bazıları da burası urfa mı lan diyip pas geçebiliyor..Yani uzatmayalım formatör kar tatilinde kesinlikle okula gitmek zorundadır ama gitmese de olur.Şimdilik Türkiyeden bildireceklerimiz bunlar söz sende rodya..
fercanx' Alıntı:rodya' Alıntı:arkadaşlar kar tatilinde okula gidiyormuyuz herkes kendi okuluna göre yorum yapmış. yönetmelik nediyor bilen arkadaşlar var mı?
Hocam anladığım kadarıyla sen Yeni Zelendadan yazıyosun ... Ama ben sana ülkemizde ki durumu kısaca anlatayım. Ülkemizde şu anda formatörlük kelimesini içeren herhangi bir yönetmelik bulunmuş değil...Kutsal kitaplarda da formatörlükle ilgili bir cümleye rastlamadık.Ama iş , genelgelerle ve işgüzar milli eğitim müdürlüklerinin üst yazılarıyla başarılı bir şekilde yürütülüyor. En son hangi genelgenin geldiğini bilmiyoruz ,son genelgedeki görevlerimizin eskilerini geçersiz mi kıldığını yoksa üzerine yeni birşeyler mi eklendiğini hala merak ediyoruz.Mesela Urfa milli eğitim müdürlüğü bakanlığın bir genelgesini beğenmiyor birazda bizden olsun diyip montaj yapabiliyor..Bazı iller bunu örnek alıp uygulamayı aynen yapıyor bazıları da burası urfa mı lan diyip pas geçebiliyor..Yani uzatmayalım formatör kar tatilinde kesinlikle okula gitmek zorundadır ama gitmese de olur.Şimdilik Türkiyeden bildireceklerimiz bunlar söz sende rodya..
rodya' Alıntı:arkadaşlar gitsede olur gitmesede olur. asıl sorun bu herkes kendi kafasına göre takılıyor açıkça bu bir cevap değildir.
ya gitmek zorundayız yada gitmek zorunda değiliz.
hangisi doğru?
fercanx' Alıntı:rodya' Alıntı:arkadaşlar kar tatilinde okula gidiyormuyuz herkes kendi okuluna göre yorum yapmış. yönetmelik nediyor bilen arkadaşlar var mı?
Hocam anladığım kadarıyla sen Yeni Zelendadan yazıyosun ... Ama ben sana ülkemizde ki durumu kısaca anlatayım. Ülkemizde şu anda formatörlük kelimesini içeren herhangi bir yönetmelik bulunmuş değil...Kutsal kitaplarda da formatörlükle ilgili bir cümleye rastlamadık.Ama iş , genelgelerle ve işgüzar milli eğitim müdürlüklerinin üst yazılarıyla başarılı bir şekilde yürütülüyor. En son hangi genelgenin geldiğini bilmiyoruz ,son genelgedeki görevlerimizin eskilerini geçersiz mi kıldığını yoksa üzerine yeni birşeyler mi eklendiğini hala merak ediyoruz.Mesela Urfa milli eğitim müdürlüğü bakanlığın bir genelgesini beğenmiyor birazda bizden olsun diyip montaj yapabiliyor..Bazı iller bunu örnek alıp uygulamayı aynen yapıyor bazıları da burası urfa mı lan diyip pas geçebiliyor..Yani uzatmayalım formatör kar tatilinde kesinlikle okula gitmek zorundadır ama gitmese de olur.Şimdilik Türkiyeden bildireceklerimiz bunlar söz sende rodya..
Diyavol' Alıntı:valla hocam, ben antalyaa görev yapıyorum.yağmur tatili yaptılar. okula gittim. formatör öğretmen statüsünde değerlendirilir dediler ek ders yazmadılar. daha doğrusu ilçeye yazı gittikten sonra geri gönderip formatörün yağmur tatili olan günkü ek dersini silin dediler.yakın bir zamanda tekrar tatil olursa gitmeyeceğim bu sefer bakalım ne olacak.