Formatör maaş karşılığı ders saati

Kodla Büyü

donmezas

Aktif Üye
mrb arkadaşlar.formatör öğretmenim ama kadrom halk eğitimde.11 saat derse giriyorum. akşam verdiğim kursun 4 saati maaş karşılığını tamamlamadığım için kesilmiş.böylemi olması gerekir yardım ederseniz sevinirim.

formatörsen kesemezler arkadaş sen müdür yardımcısı konumundasın hatta bir ara çıkan bir yeni salata yönetmelik vardı orda maksimum 15 saat ders verilebilir ders yoksa ders verilmez diye bir şeyler yazıyordu 6 saat bile derse girsen olur hiç girmesende olur. sana idareci sınıfından verilecek ek dersi maaş karşılığını tamamlamıyor die saçmalayarak kesen zihniyet görevi kötüye kullanıyordur yada zır cahildir yada kafasına taş düşmemiştir hiç yada seni kekliyorlardır, netice maaş karşılığı diye bir olay yok zurnatör öğretmene.
o zaman müdür yardımcılarınızda 6 şar saat derse hiç girmiyorlardır kurs murs ek derslerini babadan ayarlayıp tencerenin dibini silip süpürüyorlardır onlardanda haftada 6 saat kesilsinbari sende git saçmala bağır çağır saçlarını dikleştir baktın olmuyor bir daya şirketinden adam tut bir ara dövdür hırboları.

olmaz diyene görevi kötüye mi kullanıyorsun de. yazıyıd forumdaki tecrübeli arkadaşlar buralara takılrsan iletirler merak etme. yöneticilere sor hazır vardır ellerinde

Mesai saatinden sonra girdiklerin ek ders olur. Neye dayanarak kesmişler. Ders verememeleri senin sorunun değil. bende 13 saat girmiştim bir sene.(Formatörlük yokken)

Bu arada hocam gaz vermeyin lütfen Müdür yardımcılığı nerden cıktı formatörler hizmetli konumunda.

Yani onlar kadar rahat değil ama o kadarda kıyagımız olsun :)

technolog' Alıntı:
Mesai saatinden sonra girdiklerin ek ders olur. Neye dayanarak kesmişler. Ders verememeleri senin sorunun değil. bende 13 saat girmiştim bir sene.(Formatörlük yokken)

Bu arada hocam gaz vermeyin lütfen Müdür yardımcılığı nerden cıktı formatörler hizmetli konumunda.

Yani onlar kadar rahat değil ama o kadarda kıyagımız olsun :)
hocam müdür yardımcısıdır demedim ek derslerini 21 . maddeye göre alırlar demek istedim. öyle ek dersi maaş karşılığı dolmuyor diye kesmek yasaktır maaş karşılığı kadr ders yoksa yoktur ayarlasalarmış madem yok onların sorunu seninsorunun değil netice ya görevi kötüye kullanıyorlar yada işi bilmiyorlar öğretin gitsin.
ilk sene atandığımda müdür yard bana sen sözleşmelisin sana 15 saat ek ders ancak verebiiriz benimde girdiğim ders saati 38 haftalık aldım elime yönetmeliği kibarca altını çizdim okudu okuldaki tüm sözleşmleliler 3-4 yıldır biriken ek derslerini hesaplatıp s..e söke aldılar.
müdür yardımcısına ne mi oldu görevden alındı. öğretmenliğe devam ediyor.
belkide biz bilgisayarcıları bu yüzden sevmiyorlar araştıran öğrenen karşı çıkan hakkını arayan koyun olmayan bir sınıfız

Geri