Formatör odası olan var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan genc67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

genc67

Aktif Üye
Formatörüm ve bilişim sınıfını dyned, ana sınıfları ve diğer sınıflar kullanacağı zaman oturacak bir masam ve bilgisayarım olmadığından işlerimi evde yapmak zorunda kalıyorum. Ayrıca bir odamız olması gerekir diye biliyorum ama uygulama nasıl acaba, odası olan arkadaşlarımız var mı?

Hocam okulda oda durumu müsaitse neden olmasın, benim çalıştığım 4. okul ve yeni okulumda odam var. Hemen lab'ın yanında, iç taraftan da dış taraftan da kapısı var..

evet hocam,benim okulda özel bir odam var.okul müdürümüze böyle bir odanın olmasının benim açımdan daha iyi olacağını söyledim, o da bana güzel bir oda tahsis etti.

Bu iş, bu şartlarda yapılacaksa oda şart gerçekten, bts programı dolu olmasa belki gerek yok ama yine de 8-5 çalışıp da odası olmayan tek örneğizdir heralde. Boş boş dolaşan adam imajına sebep %50 odamızın olmayışıdır.

Benim odam yok maalesef dyned için kullanılıyor sınıf ,öğretmenler odası ,toplantı salonu,müdür yardımcısı odası,hava güzelse bahçede zaman geçiriyorum seyyar bilgisayarcı geldiiii :P

Bilişim sınıfımın hemen yanında küçük şirin bir odam var. Klima var bunun yanında masa altına küçük bir ısıtıcım var, 1 güzel koltuğum var rahat, 2 lcd ekran 2 kasam var odamda. 2 kişilikte koltuğum var misafir için. Odada haftada 1 su isteyen güzelde bir çiçeğim var . Odamı gerçekten seviyorum.

Nöbetim yok klübüm yok akşam 5e kadar durduğum çok nadir, bilgisayarlarım arasında 1 kasa dışında bozuk bilgisayarım yok onuda yarın formatladımmı huzuru bulacağım tam anlamıyla :) Okulumuda çok seviyorum çocukken okuduğum ilkokulda öğretmenlik yapıyorum :)

Gerçi şartları birazda ben sağladım sanırım susup otursaydım ezerlerdi :)

ferhaterkus' Alıntı:
Benim odam yok maalesef dyned için kullanılıyor sınıf ,öğretmenler odası ,toplantı salonu,müdür yardımcısı odası,hava güzelse bahçede zaman geçiriyorum seyyar bilgisayarcı geldiiii :P

hocamla benzer durumdayım :lol:

xsentius' Alıntı:
Bilişim sınıfımın hemen yanında küçük şirin bir odam var. Klima var bunun yanında masa altına küçük bir ısıtıcım var, 1 güzel koltuğum var rahat, 2 lcd ekran 2 kasam var odamda. 2 kişilikte koltuğum var misafir için. Odada haftada 1 su isteyen güzelde bir çiçeğim var . Odamı gerçekten seviyorum.

Nöbetim yok klübüm yok akşam 5e kadar durduğum çok nadir, bilgisayarlarım arasında 1 kasa dışında bozuk bilgisayarım yok onuda yarın formatladımmı huzuru bulacağım tam anlamıyla :) Okulumuda çok seviyorum çocukken okuduğum ilkokulda öğretmenlik yapıyorum :)

vayyy bee :) ne okullar varmış... darısı bizim gibi olmayanlara

benimde var hocam odam.. 4 adet misafir koltuğu 2 adet masa 1 sehba 1 adet laptop 2 adet dolabıyla birlikte ;)

xsentius' Alıntı:

vayy beeee diğer branşların formatörlük aşkını şimdi anladım keyfe bak

bizde hec bişeycik yok :)

Dyned ve diğer dersler için BT sınıfı kullanılıyor.
Bende kenarda kendime bir masa ayarladım.
Laptop umu hergun goturup getiriyorum.
Oracıkta bir köşede sığınıyorum işte :cry:

bilisimcih' Alıntı:
xsentius' Alıntı:

vayy beeee diğer branşların formatörlük aşkını şimdi anladım keyfe bak

bizde hec bişeycik yok :)

Sayın hocam nöbet, klüp, sınıfta alsanız, 5e kadarda dursanız, tamirde yapsanız, web sitesini yapıp idareye yardımcıda olsanız emin olun gözle görülmez. Sabahtan akşama kadar sadece formlarla uğraşan rehberlikçi kadar değeriniz olmaz, anasınıfçı, özel eğitim öğretmeni kadar değeriniz olmaz. Yanlış anlaşılmasın onları küçük görmüyorum ama meb gözünde bu böyle ve değişmeyecek çünkü onlar taviz vermiyor bizler ise ne iş olsa yaparım abi diyoruz kendi değerimizi kendimiz öldürüyoruz.

Kimisi çıkar vicdanınız nasıl rahat ediyor der 5e kadar durmayınca, kimisi çıkar bilgisayar öğretmeniysen tamiride bilmek zorundasın der, kimisi der ben idarenin her verdiği işi yapmazsam benimle uğraşırlar vs. vs.

Sonuçta benim odamın şeklini bile ben belirledim odamdaki çiçeği öğretmenler odasından aldım getirdim. Daha dün klimanın sorunu vardı aradım adamları geldiler iş bitincede müdür beye haber verdim. Bazı konularda insiyatifi biz kullanacağız illa idare emir verecekte bizde emir kulu gibi yapacağız diye düşünenlerden olmamaya niyetliyim. Okulun işlerinide zevkle yapıyorum böyle olunca az sonra 8. sınıfların 7. sınıfların nöbet listesini çıkaracağım ve bunu birisi emir verdiği için değil kendi isteğimle yapacağım.

Maalesef yok yok yok ve bts de sürekli dyned olduğu için öğretmenler odası, memurun odası falan gezip duruyorum. bu durumda bile herkesin beklentisi süper performans. çok şükür yüzümüz ak ama gerçekten bu şartlarda çalışmak çok zor.

hocam benim de var sayılır..koskoca bir tane daha lab var.. ama ben o soğuk ortamı hiç sevmiyorum :( her taraf eski, gereksiz bilgisayar malzemeleri..kendimi tamirci gibi hissettirdiği için oraya mümkünse girmemeye çalışıyorum :)

Bu konuda bende şanlı olanlardanım. 1 adet pc - 3 masa , 5 sandalye ,2 dolap birde baskı makinesi var odamda. fazla kişi gelmez. Belli kişiler gelir gider odama. Onun dışında genelde yalnızımdır. işim varsa yaparım. Çok canım sıkılırsa film izlediğim bile olmuştur. :)

bu siteye ancak dersim olduğunda girebiliyorum..hiç boş bırakmıyorlar beni de saolsunlar:( artık iice nefret etmeye başladım mesleğimden ... bu bilgisayarları kim icat ettiyse :x

Okulda müsait bir oda olduğu için ve rahat çalışabilmem açısındna 4 senedir bir oda tahsisim var hocam... Keşke herhyerde bu imkan olabilse ...

uuraar' Alıntı:
Hocam okulda oda durumu müsaitse neden olmasın, benim çalıştığım 4. okul ve yeni okulumda odam var. Hemen lab'ın yanında, iç taraftan da dış taraftan da kapısı var..
resmi olarakda arkadaşımızın burada belirttiği gibi bi odamızın olması gerekiyor.yönergede var bu

Müdür başyardımıcısı odasını ortak kullanıyoruz. Masanın bir ucunda ben bir ucunda o...Mecburiyetten.

benim de yok odam dolaşıyorum koridorlarda. öğretmenler odası gürültülü oraya da yaklaşamıyorum. rezillik paçadan akıyor. :cry:

ferhaterkus' Alıntı:

:++:

illo' Alıntı:
uuraar' Alıntı:
resmi olarakda arkadaşımızın burada belirttiği gibi bi odamızın olması gerekiyor.yönergede var bu

nerde yazıyor hocam ??

xsentius' Alıntı:

hocam hangi diyar orası ya da hangi ülke, bende gelecem :D

bizde de var oda güney doğuya bakıyor günün 6saati güneş alıyor odanın camları otamatik kararıyor. japon evleri gibi içinde herşey var mutfağı banyosu jakuzisi, sınırsız internet kablolu tv bar tipi buzdolabı arada dinlenmek için uğruyorum insan kendine geliyor doğrusu

ozanturk' Alıntı:
bizde de var oda güney doğuya bakıyor günün 6saati güneş alıyor odanın camları otamatik kararıyor. japon evleri gibi içinde herşey var mutfağı banyosu jakuzisi, sınırsız internet kablolu tv bar tipi buzdolabı arada dinlenmek için uğruyorum insan kendine geliyor doğrusu

bayıldımmm...

Geri