formatör olma zorunluluğu

Kodla Büyü

ibrahim_hoca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar seneye formatörlük yapmak istemiyorum.ek ders gibi bir isteğim de yok mevcut duruma göre 12 saat dersim var.il okullara gönderdiği yazıda okulda bir bilişim teknolojileri öğretmeni varsa o formatörlük yapar diyor.ben başvuru yapmasam, istemiyorum desem ne olur?durumu müdür yardımcılarımıza söylediğimde senin kararındır diyorlar.zorlayıcı bir durum söz konusu olabilir mi?hoş ben böyle bir durumda da sendikam aracılığı ile dava açmak istiyorum.yaşayan fikri olan varsa paylaşabilir mi?

ilden ile farklılık gösteriyor hocam ...Bazı iller istesende , istemesende formatör yapıyor

hocam bende istemiyordum ama valilik görvlendiryormuş ve zorunluymuşş muş da muşş... yani anlayacağınız hem 18 saat derse gşrşdm hemde formatördüm.. istemiyorum ben formatör olmak istemyorum...

ya bu nasıl iş bi anlasam.millette bizi keyfimizi düşündüğümüz için formatör olyor zannediyor.bi kurtlsam bi kurtulsam şu zırvalıktan.

bazen düşünüyorum da biz yıpranıyoruz diye dert yanıyoruz ya.belki biz çok rahaız yatıyoruz falan desek.ya bu adamlar yatıyor keyifleri yerinde iş yapmıyolar diye belki kaldırırlar bu formatörlüğü.

hiç kimse zorla görevlendirilemez. bunun için hiç bir huku gerekçe yok. siz talep etmediğiniz sürece verin görevi kabul etmediğinize dair bir dilekçe yazarsınız olmadı mahkemeye verirsiniz.

imza vrmeyiz ama imza için zorlaabilirler mi?imza olmadan da valilik görevlendirebilir mi?sen formatör olmadın madem desrlerini seçmem der mi müdür.herşey keyfi...saçma salk bi durum.

ben 5 kuruş ek ders istemiyorum.beni norm fazlası göster istersen diyeceğim eylülde.görev istemiyorum diyecğim.gerkirse sendika aracılığı ile dava açacağım diyeceğim.ama müdürün direteceğine emnim.buna karşılık bende direteceğim.inşllah yaz tatili beni yumuşatmaz.

nasıl zorlayacak kı sılah zoruyla mı görevden atarız demekle mı, ayrıca ders vermezse norm fazlası oluruz ellerinde bir bilgisayar öğretmeni var zaten onu da kaybederler :) ama valılık imza almadan görevlendirır mı bılemem

ben gecen senelrde başuruda gecikmiştim.sonra mebbise baktım öğretmen olarak görevlendirildi yazıyordu.başka bi okulda.ama oranın müdürüne durumu anlatmama rağmen anlamadı-işine gelmedi.formatör gibi çalıştım.formatör gibi ek ders aldım.resmi dayanağı olmadan.buradan çıkardığım sonç o dönemde başvuru olmazsa görevlendirme yapıla mıyor.

Geri