ziyaunal' Alıntı:medya okur yazarlığı 6, 7 veya 8. sınıftan birinden alınmak zorunda 8 olacak olanlar şimdiye kadar almamışlarsa ondan vermişlerdir. bizim okulda 6. sınıflara veriyoruz her sene bana 7 ve 8ler kalıyor.
konuyla alakalı değil ama korsan hocam 6-7-8 sadece birinde seçilebilir demiş bizim okulda 6-7-8 lerin hepsinde medya okur-yazarlığı seçildi. Şimdi bizim okuldaki uygulama yanlış mı? bilişim dersi hiç birinde seçilmedithe_korsan' Alıntı:ziyaunal' Alıntı:medya okur yazarlığı 6, 7 veya 8. sınıftan birinden alınmak zorunda 8 olacak olanlar şimdiye kadar almamışlarsa ondan vermişlerdir. bizim okulda 6. sınıflara veriyoruz her sene bana 7 ve 8ler kalıyor.
Ziya hocam aslında yanlış bilinen bir konu. Medya okuryazarlığı 6-7-8.sınıfların birinde mutlaka seçilmek zorunda değil, seçilecekse eğer 6-7-8.sınıftan sadece birinde seçilmesi, dersin sadece 1 kez alınması gerekiyor.
Eğer idare elinde öğretmeni ola ola bt dersini seçmiyorsa eğer ben şahsen bunda art niyet ararım. Formatör olmuyorsun yolumuza gitmiyorsun bizde yokuş yaparız demek gibi birşey bu. Belki norm fazlasına düşmeniz isteniyordur yada başka bir şeyler. Konu ile ilgili kurulda alınmış bir karar yok sanırım, bundan yola çıkarak sizde onları biraz uğraştırabilirsiniz.
halaçoğlu' Alıntı:konuyla alakalı değil ama korsan hocam 6-7-8 sadece birinde seçilebilir demiş bizim okulda 6-7-8 lerin hepsinde medya okur-yazarlığı seçildi. Şimdi bizim okuldaki uygulama yanlış mı? bilişim dersi hiç birinde seçilmedithe_korsan' Alıntı:ziyaunal' Alıntı:medya okur yazarlığı 6, 7 veya 8. sınıftan birinden alınmak zorunda 8 olacak olanlar şimdiye kadar almamışlarsa ondan vermişlerdir. bizim okulda 6. sınıflara veriyoruz her sene bana 7 ve 8ler kalıyor.
Ziya hocam aslında yanlış bilinen bir konu. Medya okuryazarlığı 6-7-8.sınıfların birinde mutlaka seçilmek zorunda değil, seçilecekse eğer 6-7-8.sınıftan sadece birinde seçilmesi, dersin sadece 1 kez alınması gerekiyor.
Eğer idare elinde öğretmeni ola ola bt dersini seçmiyorsa eğer ben şahsen bunda art niyet ararım. Formatör olmuyorsun yolumuza gitmiyorsun bizde yokuş yaparız demek gibi birşey bu. Belki norm fazlasına düşmeniz isteniyordur yada başka bir şeyler. Konu ile ilgili kurulda alınmış bir karar yok sanırım, bundan yola çıkarak sizde onları biraz uğraştırabilirsiniz.
the_korsan' Alıntı:halaçoğlu' Alıntı:konuyla alakalı değil ama korsan hocam 6-7-8 sadece birinde seçilebilir demiş bizim okulda 6-7-8 lerin hepsinde medya okur-yazarlığı seçildi. Şimdi bizim okuldaki uygulama yanlış mı? bilişim dersi hiç birinde seçilmedithe_korsan' Alıntı:ziyaunal' Alıntı:medya okur yazarlığı 6, 7 veya 8. sınıftan birinden alınmak zorunda 8 olacak olanlar şimdiye kadar almamışlarsa ondan vermişlerdir. bizim okulda 6. sınıflara veriyoruz her sene bana 7 ve 8ler kalıyor.
Evet hocam yanlış uygulanıyor.
Medya okuryazarlığı konusu forumda o kadar çok yer almıştı ki herkesin durumu bildiğini düşünüyordum. Forumda kısa bir arama resmi yazıyı da görüp emin olabilirsiniz hocam.
Hocam neden mecbur olsunlar. Sadece tavsiye ediliyor o ders. Zorunluluğu falan yok ki.istbilg34' Alıntı:Hocam eğer 8 ler 6 ve 7 de medya okur yazarlığı seçmedilerse mecburen onu seçmişolabilirler??
yakopasa' Alıntı:Hocam geçen gün bir başka yerde bu konuyla alakalı bir yönetmelik okumuştum. Orada 6 saatin zorunlu olmadığını ima eden bir ibare vardı. Eğer o yönetmiliği bulursam paylaşacağım. Bildiğim kadarıyla bazı okullarda özelliklede bt sınıfı(lab) olmayan okullarda formatör 1 saat bile derse girmiyor.
cncanan' Alıntı:7 saat dersim olduğu zaman norm fazlası olmuyorum değil mi?