mustafanecip
Site Gezgini
Arkadaşlar merhaba yaz tatilinde formatör olarak okulda kalmak istemiyorum.Yazın kalmak isteğe mi bağlı yoksa okul idaresi mi karar verecek?Yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaş bende bu lafa uyuz oluyorum, ne demek 1 temmuzdan sonra bağlasalar durmam eğer senin görevlendirmen 1 temmuz - 31 aralık arasında olursa mecbur duracaksın görevlendirme bu hatta müdürün isterse 8-5 tutar senin yıllık 20 gün iznin var , haa müdürünü kafaya almışındır bunu kalkıp millete uyanıklık yapıyomuş gibi bağlasalar durmam havasını atmana gerek yok, seninde başında benimki gibi bir müdür olsunda göreyim bak bağlıyo mu bağlamıyo mu. Bizim temel sorunumuz belirsizlik kişisel isteklerden çok genel bir çözüm istesek ve sonuca ulaşsak çok güzel olacak ...pneuma_ex' Alıntı:Temmuz 7de bitecek görünüyor formatörlük ama beni 1 temmuzdan sonra bağlasalar durmam ek dersimi kessinler
pneuma_ex' Alıntı:Otherm sen dur hatta gece dur derlerse bi zahmet o zamanda dur :mrgreen: Bana mı sormuşlar görevlendirme yaparken.
Kaç yıldır düzen şu şekilde işler kağıt üstünde ne yazarsa yazsın dönem arası ve yaz tatillerinde öğretmenin insiyatifine bırakılmıştır. Be hiçbir dönem arası tatilinde okulda durmadım durmam, yaz tatilinde durmadım yine durmam. Do you understand? Kısaca yazın sıcağında kazanacağım 3 5 kuruş parası batsın il milli eğitim karışmıyor sen ne karışıyorsun?
pneuma_ex' Alıntı:Otherm sen dur hatta gece dur derlerse bi zahmet o zamanda dur :mrgreen: Bana mı sormuşlar görevlendirme yaparken.
Kaç yıldır düzen şu şekilde işler kağıt üstünde ne yazarsa yazsın dönem arası ve yaz tatillerinde öğretmenin insiyatifine bırakılmıştır. Be hiçbir dönem arası tatilinde okulda durmadım durmam, yaz tatilinde durmadım yine durmam. Do you understand? Kısaca yazın sıcağında kazanacağım 3 5 kuruş parası batsın il milli eğitim karışmıyor sen ne karışıyorsun?
otherm' Alıntı:Arkadaş bende bu lafa uyuz oluyorum, ne demek 1 temmuzdan sonra bağlasalar durmam eğer senin görevlendirmen 1 temmuz - 31 aralık arasında olursa mecbur duracaksın görevlendirme bu hatta müdürün isterse 8-5 tutar senin yıllık 20 gün iznin var , haa müdürünü kafaya almışındır bunu kalkıp millete uyanıklık yapıyomuş gibi bağlasalar durmam havasını atmana gerek yok, seninde başında benimki gibi bir müdür olsunda göreyim bak bağlıyo mu bağlamıyo mu. Bizim temel sorunumuz belirsizlik kişisel isteklerden çok genel bir çözüm istesek ve sonuca ulaşsak çok güzel olacak ...pneuma_ex' Alıntı:Temmuz 7de bitecek görünüyor formatörlük ama beni 1 temmuzdan sonra bağlasalar durmam ek dersimi kessinler
tahtakama' Alıntı:otherm' Alıntı:Arkadaş bende bu lafa uyuz oluyorum, ne demek 1 temmuzdan sonra bağlasalar durmam eğer senin görevlendirmen 1 temmuz - 31 aralık arasında olursa mecbur duracaksın görevlendirme bu hatta müdürün isterse 8-5 tutar senin yıllık 20 gün iznin var , haa müdürünü kafaya almışındır bunu kalkıp millete uyanıklık yapıyomuş gibi bağlasalar durmam havasını atmana gerek yok, seninde başında benimki gibi bir müdür olsunda göreyim bak bağlıyo mu bağlamıyo mu. Bizim temel sorunumuz belirsizlik kişisel isteklerden çok genel bir çözüm istesek ve sonuca ulaşsak çok güzel olacak ...pneuma_ex' Alıntı:Temmuz 7de bitecek görünüyor formatörlük ama beni 1 temmuzdan sonra bağlasalar durmam ek dersimi kessinler
Aynen katılıyorum görüşlerinize... :++: :alkis:
karakus' Alıntı:pneuma_ex' Alıntı:Otherm sen dur hatta gece dur derlerse bi zahmet o zamanda dur :mrgreen: Bana mı sormuşlar görevlendirme yaparken.
kardeşim görevlendirmen devam edrken İZİNSİZ veya rRAPORSUZ göreve gelmezsen
müdür isterse senin hakkında işlem yapabilir. izinsiz göreve gelmemenin cezası malun.
gerisini sen düşün.
müdür iyi adamdır izin vermiştir, insayatif kullanarak ses etmemiştir, kafalamışındır o başka
ama sen memursun yönetmelikler bu konuda açık ve net