Formatöre başka bir okulda ders verebilirler mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan m_theleq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

m_theleq

Üye
İlköğretimde 11 saat dersim var.Müdür formatörlük gelene kadar ÇPL ye derse gidiceksin dedi.12 saat ders verdiler.Formatörlük için valilik olurum çıktı.Fakat ÇPLdeki baş mdr yrdcısı Okulumuzun bulunduğu ilçede ilçe meb müdürü oldu ve ÇPLde derse girme şartıyla formatörlüğün olur diyor simdi ve ders saatini 18 diye arttırdılar bi de.Formatörlüğün anlamı kalmadı.Üstelik eğitim bölgesinde deiliz.Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.ÇPLye gitmek istemiyorum.Sadece okulumda 8-5 calismak istiyorum.Üstelik okulum YİBO bu sekilde çok zor olucak insan hesabına almıyorlar insanı.

formatörlük yazın çıktıysa bu dönem seni yollayamazlar. formatör olarak çalışırken 15 saatten fazla ders verilemez. ancak görevlendirmen bittiğinde okulunda sadece 11 saat dersin kalacak tekrar formatör görevlendirmesi çıkartmayabilirler o zaman

hocam böte mezunu isen böte mezunları çpl ve meslek liselerine atanamıyor dersin olur biter. sene başında banada oldu aynı şey ben böte mezunuyum oraya atamam olmuyor görevlendirmem nasıl oluyor bide bana uzak diye konuştum sağolsun müdürüm iptal ettirdi görevlendirmemi. Gerisi sana kalmış ama yine benim tahminim okul müdüründe bitiyor bu olay o meb i ikna ederse olmaz görevlendirmen.

m_theleq' Alıntı:
İlköğretimde 11 saat dersim var.Müdür formatörlük gelene kadar ÇPL ye derse gidiceksin dedi.12 saat ders verdiler.Formatörlük için valilik olurum çıktı.Fakat ÇPLdeki baş mdr yrdcısı Okulumuzun bulunduğu ilçede ilçe meb müdürü oldu ve ÇPLde derse girme şartıyla formatörlüğün olur diyor simdi ve ders saatini 18 diye arttırdılar bi de.Formatörlüğün anlamı kalmadı.Üstelik eğitim bölgesinde deiliz.Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.ÇPLye gitmek istemiyorum.Sadece okulumda 8-5 calismak istiyorum.Üstelik okulum YİBO bu sekilde çok zor olucak insan hesabına almıyorlar insanı.

Hocam görevlendirme oraya verin deyin.

hocam ikinci bir görevlendirme olamaz.tek bir okulda formtör olursunuz.kadronuzun bulunduğu okul.ders saatiniz ne olursa olsun.siz istemezseniz sizi hiçbir yere gönderemezler.boşuna canınızı sıkmayın.

Geri