Formatörken 4. ve 5. sınıflara girmek..!

Kodla Büyü

tuncay2744

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar. Madem formatörüm ben 4. ve 5. sınıfların derslerine grimek istemiyorum. Müdür tutturdu illa gireceksin diyor. Arkadaşlar bu BT dersinin 4 ve 5 lerde kaldırıldığına dair bir genelge, karar vs.. gibi Resmi belge filan varmı acaba. Varsa bu belgeyi belirtirmisiniz. Hemen çıkartıp müdüre göstermek istiyorum. Yardım lütfen..

kaldırıldı evet ama e okulda yazı var geçen yıl seçilmişse bu senede okutulabilir malesef hocam müdür diyorsa gireceksin.

4 ve 5. sınıfların serbest etkinlik dersi bünyesinde seçildiyse eğer Bilişim Teknolojileri girmek zorundasınız hocam

hamuş' Alıntı:
4 ve 5. sınıfların serbest etkinlik dersi bünyesinde seçildiyse eğer Bilişim Teknolojileri girmek zorundasınız hocam
Serbest Etkinlik ders saatlerine sınıf öğretmeni girer. Biz girmek zorunda değiliz.

GİREMEZSİNİZ HOCAM SERBEST ETKİNLİK YÖNETMELİĞİ KAPSAMINDA SINIF ÖĞRETMENİ GİRMEK ZORUNDA

serbest etkinlik dersine sınıf öğretmeni girer ayrıca talim terbiyenin sitesinde dersler çizelgesi var bilişim dersi bu seneden itibaren ilk kademeden tamamen kaldırılmıştır. Ayrıca kitaplarda bile 1-5 basamaklar yoktur ve yine ayrıca 2009-2010 eğitim öğretim yılında bilgisayar dersi seçilmiş ise 2010-2011 eğitim öğretim yılında dersler bazı okullarda bilgisayarcılar tarafından bazı okullarda serbest etkinlik adı altında sınıf öğretmenleri tarafından işlenmiştir. Yani kesin bu sene ilk kademede bilişim dersleri out serbest etkinlikler in. serbest etkinlikler sınıf öğretmenlerine aittir bilişimciler kesinlikle girmeyin derslere talim terbiyenin sitesindeki çizelgeyi indirin ve müdürlerinize gösterin 4-5 bilişim dersi seçilmemektedir.

Bana da müdürüm 2-3-4-5. sınıflarıda verdi 2. kademeye ek olarak. Rehberlik, kulüp ve bugün de rehber öğretmenle bana ihtiyaç var diye nöbette yazmış sormadan. Hangisi için tartışayım artık bıktım geçen seneden beri ufak ufak tartışıyoruz zaten. Dilekçe yazsamda kaileye almayacak biliyorum. Eğitici formatör öğrtmen arkdş bile siz varken giriverin hocam demişti geçen sene. Malesef her idareci bir değil. Bizim durumuzdaki arkadaşları tespit edip bizi idareyle birebir matap etmeden durumu halletmeleri gerekir üstten gelen resmi yazılarla diye düşünüyorum. O zmn daha az yıpranırız ve müdürlerde keyfi hareket edemiyeceklerini de öğrenirler ama nerde..

aaaxxaa' Alıntı:
kaldırıldı evet ama e okulda yazı var geçen yıl seçilmişse bu senede okutulabilir malesef hocam müdür diyorsa gireceksin.

hocam o 11.madde ve 2010-2011 için geçerli

hocam 1 senedir neyin kavgasını veriyoruz yırtıyoruz bir yerlerimizi 4-5 den dersimiz alındı serbest etkinlik dersine sınıf öğretmeni girdiği için hepimiz norm fazlası niye olduk..... bu kadar yapılan eylem haber niye...... sana vurmamış anlaşılan bo norm olayı hiç birşeyden haberiniz yok...

vay be biz kavga ediyoruz 4-5'lerden ders kalktı diye eylem yapıyoruz müdür dersi seçiyor diye arkadaş şikayet ediyor, insanoğlu ne garip. Keşke her okulda seçilse ortak bir karar alınıp da sıkıntılarımız bir nebze azalsa

hgx2' Alıntı:
aaaxxaa' Alıntı:

hocam o 11.madde ve 2010-2011 için geçerli

evet arkadaşlar bende şimdi talim terbiye kurulunu aradım ve 11. maddenin sadece 2010-2011 yılları için geçerli olduğunu söyledi şube müdürü.bu sene girme zorunluluğunuz yok serbest etkinliklere sınıf öğretmenleri girecek dedi.

masterkartall' Alıntı:
vay be biz kavga ediyoruz 4-5'lerden ders kalktı diye eylem yapıyoruz müdür dersi seçiyor diye arkadaş şikayet ediyor, insanoğlu ne garip. Keşke her okulda seçilse ortak bir karar alınıp da sıkıntılarımız bir nebze azalsa

evet kavga ediyoruz hocam elimizden dersler alındı die ama bu çok farklı.formatörlük adı altında sınıf öğretmenleri bi işe yaramıosunuz bari derse girin edasında hareket ediyorlar.benim anlamadığım dersi aldık diolar ama hala derse sen giriceksin diolar.ben formatörlük denen şeyden o kadar çok sıkıldım ki artık öğretmenliğe derslere karşı hevesim kalmadı.ne olcaksa olsun artık...

geçen yıla bize gelen müfettişe sormuştu sınıf öğretmenlerimizden birisi. onun verdiği cevaba göre biz girmiyoruz birinci kademeye. girersek de hatıra olmuş olur sadece... ya da müdürünüz sınıf öğretmenlerinden birine torpil geçmek istiyorsa zorla girdirmiş olabilir ;) ama normalde biz girmiyoruz yani fırsat vermeyin kimseye. daha bugün bir sınıf öğretmenimiz bana söyledi siz girseniz derse biz ne verebiliriz ki diye. bende valla kusura bakmayın dedim keşke dersinize girme yetkisi verselerde formatör olmadan sadece derslere girsem ama şuan imkansız siz gireceksiniz malesefki dedim;)

Geri