Formatörlüğü bırakma dilekçesi verirsem ne olacak?

Kodla Büyü

_miracle_

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar 7 saat dersim var okulumda, ama yaşadığım sıkıntılar artık sınıra getirdi beni...
yazı geldi, formatörlük görevlendirmesini istemeyenler 9.Ocak.2012 ye kadar dilekçe ile başvursunlar diye.

Dilekçe verirsem, 15 saati doldurmam için başka okula mı giderim..? sanmıyorum ki boş ders olan okul olsun..

seneye de dersimi seçmeyecektir kesin, seneye de norm fazlası olurum heralde...

başka okullarda ders çıkmaz ise duruma göre norm fazlası olursunuz. Ek ders alamazsınız. İl içinde norm fazlası yer değiştirmeler yapılana kadar da okulunuzda kalırsınız.

Sanırım martta yapılır yer değiştirmeler... Aynı ilçe içinde olmazsa sonrasında, il içi yer değiştirme yapılması gerekecek.. Sonumuz hayrolsun :(

Okul yönetiminin keyfi uygulamaları yüzünden kadromuzun bulunduğu okuldan uzaklaşmak zorunda kalıyoruz.. beni bunları düşünmeye itenlere Hakkımı helal etmiyorum..

Hocam ilinizde görevlendirmeler 2. dönemin başına doğru çıkarsa büyük ihtimal size ders vermezler 7 saat derse girer çıkarsınız. Benim geçen yıl 3 dersim vardı 2. dönem formatör başvurusu yapmadım eski okulumda haftada 1 gün gelip gidiyordum geri kalan günler boştu. Sizinde öyle olabilir. Zaten seçecek olan adam çoktan seçmiştir bilişim dersini 2. dönem biranda bilişim dersi seçen okul olmaz.

hocam formatörlük kesinlikle istemiyorum..

7 saat dersimi idare dağıtabileceği kadar dağıtır eminim :) Sizin gibi 1 gun gelip gitmem heralde ama olsun...

Sonrasında da ilçe - il yer değiştirme çıkarsa ne çıkarsa bahtımıza, napayım artık :(

Beskaza hocam, bu sene formatör müsünüz? bu sene durum nedir?

Formatörüm hocam bu dönem benim için keyif huzur paradan önce gelir huzursuz olsam bırakırım formatörlüğü.

Norm fazlası olunca ilçe içinde yer değiştirmeye tabi tutulur değil mi? bir uçtan bir uca olması ihtimali var mıdır yoksa?

_miracle_' Alıntı:
Norm fazlası olunca ilçe içinde yer değiştirmeye tabi tutulur değil mi? bir uçtan bir uca olması ihtimali var mıdır yoksa?
il içinde açık olan okullardan seçersiniz. Aynı ilçede açılan okul olursa seçersiniz tabii ki...

İl milli eğitimde norm fazlaları için görüşme olur hocam. Bazı illerde şu okulları seçiniz diye bir yazı gönderilir norm fazlası öğretmenlere. Genellikle atamadan sorumlu Milli Eğitim müdür yardımcısı toplantıya karar verir ilde. Ona göre ilçelere bilgiler gider. Bazı durumlarda ise böyle bir toplantı olmazsa okuldaki norm fazlası öğretmen silsile yoluyla okul müdürlüğüne ilçe milli eğitime oradan il milli eğitime dilekçe ile başvurabilir. Bu silsile yoluyla dilekçe giderken isterlerse sizi 1 ay bekletebilirler cevap için.

Bunun sonrasında eğer valilikten torpil bulabilirseniz valilik oluruyla istediğiniz okulada il içinde gidebilirsiniz hatta başka ilçeye bile gönderilebilirsiniz kendi isteğinizle.(Türkiye şartlarında gertçi herşey mümkün ancak benim anlatacaklarım bunlar)

Geri