arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce idareye artık formatörlük yapmak istemediğimi söylemiştim. daha o zamandan tepki verdiler bana kıcıklık yapacaklarını anlamıştım. bu gün ders seçimi yapmış idare kendi kafasına göre. 5 lere hiç seçmemişler 6,7,8 lere 1 saaten toplam 9 ders vermişler bana. neden 5 lere seçmediniz dedim 3 ingilizce öğretmeni var 1 i norma düşüyordu o yüzden 5 lere ingilizce seçtik dedi. formatörlük istemediğim için beni formatörlüğe zorlamayamı çalışıyor bilmiyorum. son çare ek derstende vaz geçip gemileri yakmak. rapor alıp dururum zaten bu şekilde ekders alamam. ama hakkımı savunup ders seçtirmek istiyorum.
neler yapılabilir sizce
mesela ben maaş karşılığını doldurmuyorum bana mümkün olduğunca fazla ders vermelisin mi demeliyim veya dersleri öğrenci seçecek siz kafanıza göre nasıl ders seçtiniz mi demeliyim veya başka ne yapılabilir?
neler yapılabilir sizce
mesela ben maaş karşılığını doldurmuyorum bana mümkün olduğunca fazla ders vermelisin mi demeliyim veya dersleri öğrenci seçecek siz kafanıza göre nasıl ders seçtiniz mi demeliyim veya başka ne yapılabilir?