Formatörlüğü Bakanlığa Soran İller

Kodla Büyü

bomax01

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar malum görevlendirmeler bakanlık tarafından iptal edilince yeni formatörlük görevlendirmeleride (görevlendirme adı altında olduğundan) bazı illerde bakanlığa soruluyor yada bakalığa soracağız diyorlar. İl mem müdürleri kendisi karar veremiyor vede çekiniyorlar.

Bakanlığa sorulup evet yapın cevabı alınan iller vardı. Forumda şu an bulamadım. Onlardan ricam bakanlığa hangi yol ile soruldu? Eğer bakanlıktan gelen mail var ise onu bi zahmet burada yayınlasak. Emsal gösterip bizde kullansak. En azından bu şekildeki illeri öğrensek.

Şimdiden teşekkürler.

balıkesir sormuş mesela. O yüzden beklemede. Nasıl bir cevap geldi bilmiyorum.

hocam biz Kastamonudayız bize böyle bir bilgi verilmedi fakat formatörlükle ilgili bir problem şuanda gözükmüyor ayın 14 ünde toplantımız var o esnada büyük ihtimal orada gündemde olur...o zamana kadar geç mi olunur bilmiyorum ama o zaman bu konu başlığının altına bilgilendirmeleri paylaşırım...

yaka' Alıntı:
hocam biz Kastamonudayız bize böyle bir bilgi verilmedi fakat formatörlükle ilgili bir problem şuanda gözükmüyor ayın 14 ünde toplantımız var o esnada büyük ihtimal orada gündemde olur...o zamana kadar geç mi olunur bilmiyorum ama o zaman bu konu başlığının altına bilgilendirmeleri paylaşırım...
:) konum da söylemem gayriymiş

ben bugun babamdan rica ettim bu işi çözebilecek birileri varmi diye sorduracak kodaman arkadaslara bakalım ne cıkar

hocam babanız yetkili birisi mi, artık ne olacağımız belli olsa, o değil görevlendirme yapılmadı elimi işlerede sürmüyorum idare ile gerginlik oluyor

zaten en yaşayacağımız en büyük sıkıntı idare isteyecek çünkü en basitinden bir program çalışmadığı zman bilgisyarı açıp kapamayı bile akletmeyen idareciler var biz de görevimiz değil deyip yapmyacağız onlarda başka şekillerde acısını çıkarmaya kalkacaklar :verymad:

Geri