balıkesir ili formatörlük görevlendirmelerini yapmadı ve ilden yapılmayacağı söylendi. üstüne üstlük bi de yazı göndermiş il milli eğitim okuluma "fatih projesi kapsamında okulunuza kurulan akıllı tahtaların e-içeriklerinin bilgisayar öğretmenleri tarafından yüklenmesi gerekmektedir" diye yazmışlar. içerik 100 gb, 15 saat dersim var ve formatörlük yok. 28 tane akıllı tahta var. bu işleri bir haftada bitirmem içim akşama kadar okulda beklemem lazım.
özet:
formatörlüğü onaylanan illerdeki bilgisayar öğretmenleri benimle aynı işi yaparken(saat 17'ye kadar fatih projesi işlerini yürütmek) onlar ek ders alacak, ben almayacağım. bu çok zoruma gidiyor, formatörlük olmamasına rağmen formatörlük işlerini yapmam için yazı geliyor okula ilden. neye dayanarak geliyor bu yazı. bilgisayarla ilgili her iş için görev yazısı mı olacak bundan sonra. yapmasam müdürle papaz olacağım.
siz olsanız ne yapardınız? hangi iller onayladı bi de öğrenmek istiyorum.
özet:
formatörlüğü onaylanan illerdeki bilgisayar öğretmenleri benimle aynı işi yaparken(saat 17'ye kadar fatih projesi işlerini yürütmek) onlar ek ders alacak, ben almayacağım. bu çok zoruma gidiyor, formatörlük olmamasına rağmen formatörlük işlerini yapmam için yazı geliyor okula ilden. neye dayanarak geliyor bu yazı. bilgisayarla ilgili her iş için görev yazısı mı olacak bundan sonra. yapmasam müdürle papaz olacağım.
siz olsanız ne yapardınız? hangi iller onayladı bi de öğrenmek istiyorum.