Formatörlük İstemiyorum?????

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bbbbb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bbbbb

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bir soru sormak istiyorum... geçen dönem formatörlük yaptım ama 2. dönem formatör olmak istemiyorum... okuldaki bilişim teknolojileri dersi sayısı ise 18... yani zorunlu olarak beni formetör yapabilirler mi??? istemediği belirten yazı yazsam... ne yapabilirim???

bulunduğun ile bağlı olan birşey.
ama ben şöyle birşey seziyorum, hiçbiryerde görevlendirme yapmayacaklar.

Bu bunlunduğunuz ilin tutumuna gööre değişir. İstanbulda görevlendirmeler zorunludur. Eğer BT sınıfı varsa BT Öğrt=Formator
Fakat Bursa'da isteğe bağlıdır.(öyleydi yani)

abkaplan' Alıntı:
bulunduğun ile bağlı olan birşey.
ama ben şöyle birşey seziyorum, hiçbiryerde görevlendirme yapmayacaklar.
Hocam görevlendirme yapılmayacak da, bu kadar insana dersi nereden bulacaklar? Bence kesinlikle yapılacak.
eeeee' Alıntı:
arkadaşlar bir soru sormak istiyorum... geçen dönem formatörlük yaptım ama 2. dönem formatör olmak istemiyorum... okuldaki bilişim teknolojileri dersi sayısı ise 18... yani zorunlu olarak beni formetör yapabilirler mi??? istemediği belirten yazı yazsam... ne yapabilirim???
Eğer denizlide zorunlu ise, okul müdürünüze, görev dilekçenizde "formatörlük yapması uygun değildir" kısmını imzalattırın. Belki işe yarar. Fakat ilerde bu durumdan ne kadar etkilenirsiniz bilemem.

genel manada siz istemeden olmaz çünkü nihayetinde görevlendirme ama çoğu ilde zorunlu deniyor. Formatörlük evraklarını doldurmayın ve imzalamayın. Muhtemelen görevlendirmezler gibi geliyor fakat arkadaşların dediği gibi il MEM in tavrı ne olur bilemem.

hocam istanbulda geçen sene doldurmayanları da re'sen görevlendirmiştiler.. formatör olmak zorunluydu yani.. ordan kurtulduğum için çok dua ediyorum, 5 gün sabahtan akşama bütün angarya işler üstümde, çok bunalmıştım.. bursada zorunlu değil çok şükür, böyle de olması lazım zaten :roll:

8lerde ders yok.. sadece 6 ve 7 lerde seçildi bu sene...okulum büyük baya ewet...

arkadaşım ben tokattayım, ben de olmak istemedim, yaz tatilinde zorunlu görevlendirdiler, senelik izin almak zorunda kaldım. eylülde dilekçe yazdım. görev istemediğime dair, sağlığımı da olumsuz etkilediğini belirttim. cevapta sağlık raporunu sunarsam görevlendirmemin iptal olacağını belirtmişler. aslında mahkemeye vermeyi de düşünüyordum ama biri vermiş, kazanamamış, forumda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. dersim de az olduğu için köylere gönderirler diye endişe ederekten bir şey yapmadım. sonumuz ne olacak bilmiyorum, hala görevlendirme usulü çalışıyoruz, norm da yok! hepimiz çok tepkisiziz maalesef, ülke olarak uyuştuk...

aynı düşüncedeyim... hepimiz tepkisiz.. bize ne yapacaklarını bekleyip GÖRÜYORUZ :verymad:

ben de İstanbul'dayken önce yazı geldi isteyenler için.. istemiyorum dedim.. aynı hafta görevlendirdiniz diye geldi yazı :D zorunluydu yani..

bu dönem Ankara'da formatör oldum, 7 dersim var diye.. ama 2. dönem kesinlikle olmayacagım, en azından deneyeceğim... takdirsiz selamsız emirlerle çalışmak beni çok yordu.. kısmetr bakacağız artık... ben de ne yaşayacagımı kestiremiyorum kim bilir nerelerde açık vardır.. :shock:

Ruhun bile duymaz.ben istemedim mudur doldurmus imzalamis.ben ne yaptim 3 ay sonra ilici tayin istedim.aynen oturdu

benim 21 saat dersim var. İstemedim ve olmadım. olmanı isteriz bekleriz demişti müdür.
ama sonumuz ne olacak hep bir korkuyla yaşıyoruz.

Geri