Formatörlük 2013

Kodla Büyü

koftiden42

Üye
Arkadaşlar bu eğitim öğretim yılında formatörlük görevlendirmesi hangi illerde geldi. Bu görevlendirmenin bir ile gelip, başka bir ilde yapılmaması uygulanmaması mümkün mü ?

Konya ilinde var mı formatörlük yazısı gelen ve başlayan?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

hocam bazı illerde var bazı illerde yok, trabzonda var ankarada var, balıkesirde yok mesela, il milli eğitimlerin keyfiyetine bırakılmış.

misal bizim ilde yok OSMANİYE DE
ama komşu illerde var misal GAZİANTEP

boludan teklifler alındı.milli eğitim müdürlüğünden açıklama maili geldi.17 eylül 2012-31 aralık 2012 tarihleri arasında görevlendirme yapılacaktır yazıyordu.valilik onayı da bugün yarın çıkar.

Benim anlamadığım il bazında böyle keyfi bir uygulama yapılabiliyor mu. Vay arkadaş formatörlük bildiğin sözleşmeli temizlik personeli olayına dönmüş. Yazık halimize varya. Tıp puanıyla kazandığımız öğretmenlikte yaptıklarımıza bakarmısınız :)))

arkadaşlar formatörlük görevlendirmeleri onaylanan arkadaşların illerinin mem sitelerinde onay yazılarını bulamadım. rica etsem olurlarınızı tarayıp bizimle paylaşırmısınız?

manisada yok olursa da düşünmüyorum.Allah'ım öğretmen olduğumu hatırlamaya başladım.ful ekders için öğretmenlik yanında bir de amelilik yapmak benim fıtratıma uymuyor.Varsın aylık gelirim 600 lira az olsun ama huzurum olsun

ismailt' Alıntı:
manisada yok olursa da düşünmüyorum.Allah'ım öğretmen olduğumu hatırlamaya başladım.ful ekders için öğretmenlik yanında bir de amelilik yapmak benim fıtratıma uymuyor.Varsın aylık gelirim 600 lira az olsun ama huzurum olsun
:alkis:

arkadaşlar konyaya soran oldu mu,ben aradım ama pek sağlıklı bir cevap alamıyorum,bu konuda bilgisi olan varmı,konya gibi büyük bir şehirde formatörlük başlamadı daha
:(

Geri