formatörlük görevlendirmesi iptal olur mu?

Kodla Büyü

storm

Seçkin Üye
Seçkin Üye
22 ağustosta özür grubu tayinimi gerçekleştirdim.
bulunduğum ilçe 26 ağustos tarihi ile olur listesini vali imzasına sundu.
28 ağustos formatörlerin listesi yayınlandı.
bulunduğum okulda formatörlük görevini sınıf öğretmenine vermişler formatörlük belgesi varmış 180 saatlik.
5eylül de okula gittiğimde ne yapmalıyım formatör olabilirmiyim?
başvurular yazın temmuz ayında yapılmış?
bilgisi olan paylaşırsa...

Vali isterse olur...O da İl Milli Eğitime bağlı bence.İl Meb isterse yardımcı olabilir diye düşünüyorum...

kişisel olarak benim üzerime düşen bişey var mı yapacağım, hiyararşiyi mi izleyecem!

İlçedeysen hiyerarşiyi izleyebilirsin.Hiyerarşiyi izlersen uzayabilir.Müdürlere bağlı.Olumsuz birşey görürsen hiyerarşiyi izlemezsin.Direk İl MEBe gidersin.Bana verilmesi gerekir dersin,yönetmeliği gösterirsin.Bizim yönetmelik de sakız olduğu için heryere uzar,Bir şekilde adamlar ikna olur sana verirler.Hiyerarşiyi izlemezsen belki huzursuzluk çıkar;ama işini daha kısa sürede halledersin bence.Senin yöntemine kalmış!

işte sorun orda,ilk önce ben yoktum önceden ona verilmiş oluyor bu durumda. yani ben başvuru yapamadım, başvuru tarihinde ama liste yayınlanmadan da o okulda başlama yazımı başlattım..

Öncelikle formatör değil "formatör öğretmen". ( Kulakları çınlasın :D Bu ist_koord'un yazdıklarını okuya okuya insanın içine işliyor :D )

Böyle bir durumun daha önceden düşünüldüğünü zannetmiyorum. İdarecilerinizle görüşün, gerekirse il/ilçe memlerdeki kordinatörlerinizle de görüşün. Okul idaresinin olumsuz tavır sergileyeceğini zannetmiyorum. Bir şekilde oldurmaya çalışacaklardır ama olaki bu dönem "formatör öğretmen" görevlendirmeniz yapılmadı, size sadece dersinize girip çıkmak, sorunları formatörünüze zamanında bildirmek gibi yükümlülükler kalıyor. İkinci dönemde formatör öğretmenlik görevlendirmesi isterseniz öncelik sizde olacak.

neyse ptesi artık okula gidince görüşelim bakalım ne olacaksa olur.cevaplarınız için teşekkürler, hepinize iyi bayramlar...

Geri