formatörlük görevlendirmesi olmayacak mı?

Kodla Büyü

asavsar

Site Gezgini
bu gün gelen yazıda formatör görevlendirmesi 30 haziranda bitecek ve yapılırsa bir görevlendirme yöneticileri bilgilendireceklermiş. ayın son günü iyi gol geldi. hem de doksana. görevlendirmesi yapılan var mı?

Bizim burda da yok Yalnız etkileşimli tahta kurulacak okullarda olabilir miş?

Ben formatör olmuyorum ama bugün okula formatör görevlendirmesinin eylülde yapılacağı ile ilgili yazı gelmiş, başvuru alıyorlarmış, okuldan beni arayıp söylediler.

Daha öncede yazdım Müdürleri Afyonda 2 gün Fatih projesi kapsamında seminere alıyorlar. Bizim eski müdür gitti yeniside gidecek. Müdür beyin sölediği seminerde Fatih projesi kapsamında Formatör görevlendirmeleri olacak. Korkulacak endişe edilecel bir şey yok...

hocam bize dün bir yazı geldi formatörlük ile ilgili. temmuz-eylül ayları arasında görevlendirilmek üzere diye. amaç fatih projesiyle akıllı tahta ve tablet verilen okulları düzene sokmakfalan gibi birşey anladım. kendi okulumuzda görevlendirilmeyecekmişiz yani. ama normal görevlendirme bizde genelde eylülde yapılır.

benim okulda fatih projesi ile ilgili çalışmalar sona geldi. öğrenciler önümüzdeki dönem kullanmaya başlayacak . Öğretmenler kurs aldı akıllı tahta ile ilgili. Başvurular alınmadı, başvuru ile ilgili herhangi bir yazı da gelmedi.

Geri