formatörlük il il tartışılıyor?

Kodla Büyü

mavi85

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar neden formatörlüğü sadece kendi illerimiz için tartışıyoruz,
MEB'(ankara)den tüm iller için izin verilmediği belli iken neden hepimiz birlik olup sadece kendi ilimize değil de ankaraya baskı yapmıyoruz.?

bilmiyorum, kendi ilim balıkesiri aradığımda ankaradan yazı gelmedi o yüzden yapmıyoruz diyorlar, sizin illerde daha farklı şeyler mi söylüyorlar?

hocam bizim ilde yapıldı mesela.neye dayanarak yapıldı bilemiyorum.kimse yazı falan beklemedi de...

bahsedilen formatörlük okul bt formatörlüğü ise bu zaten valiliğe bağlı , ankaranın bir suçu yok . her ilde kafasına göre farklı tarihlerde yapıyor mesala antalya öyle bir ayarlıyor ki görevlendirme martta bittiyor :puhaha:

ben il formatörüyle görüştüğümde ankarayı aradık baskı yaptık yoksa formatörlük olmayacaktı dedi..

Ben de formatörlüğü düşünmemeye başladım. Gelsinler kendileri ilgilensinler bu okulların bilgisayar işleriyle.

formatörlük olacak diye idareler dersi de seçmedi, atamalarda bitti normları belirleyip haftaya başlar tüm iller az sabır

Bakan, artık valiler görevlendirme yapamayacak demişti. Ama bu resmi bir hale geldi mi yoksa lafta mı kaldı onu bilmiyorum.

ozlem22' Alıntı:
ben il formatörüyle görüştüğümde ankarayı aradık baskı yaptık yoksa formatörlük olmayacaktı dedi..
iyi uçmuş...
Bakanlık koridorlarında herkes arkasını gözetleye gözetleye dolanırken, ilden gelen baskıyı pek hissedeceklerini zannetmiyorum.

Bi Allahın kulu çıkıp bu görevlendirmeleri bi ankaraya bakanlığa sorsak demiyo mu acaba? Bu nasıl iş anlamadım. Valiler onaylamıyosa bize niye bildirilmiyo? Onaylanmama gerekçesi ne? Devlet işleri açık seçik olur. Böyle sürüncemede bırakılmaz, konu eğitim-öğretim hem de.

işin garip tarafı okul müdürleri bizi hâlâ formatör sanıyor.sonra da çıkıp yöneticilere biz seminer verdik filan derler, daha adamları birşeyden haberdar etmiyorsunuz..hadi bizi geçtim.

pisagorean' Alıntı:
Bi Allahın kulu çıkıp bu görevlendirmeleri bi ankaraya bakanlığa sorsak demiyo mu acaba? Bu nasıl iş anlamadım. Valiler onaylamıyosa bize niye bildirilmiyo? Onaylanmama gerekçesi ne? Devlet işleri açık seçik olur. Böyle sürüncemede bırakılmaz, konu eğitim-öğretim hem de.
bakanlık artık cumhurbaşkanlığı gibi ulaşmak çok zor telefonla bugün 10 defa aradım 147'yi meşgul hep.

Geri