formatörlük - intel öğrenci çakışması

Kodla Büyü

duygusuz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
frmatör olup intel öğrenc programı kursuna katılmış olan var mı .Bu sene bu krsu vermem gerekiyor ama 5 ten önc kurs veremiyoruz galiba.5 ten sonra da ben kimseyi tutamıcam taşımalı çoğunluk.Ne yapsam bilemedim.

Formatör Öğretmenler intel öğrenci kursunu 3-5 saatleri arasında verebiliyorlar. Benim açtığım 6.kurs bi sorun olmadı. Zaten İntel Öğrenci Yönetmeliğinde de yazıyor.

dijey' Alıntı:
Formatör Öğretmenler intel öğrenci kursunu 3-5 saatleri arasında verebiliyorlar. Benim açtığım 6.kurs bi sorun olmadı. Zaten İntel Öğrenci Yönetmeliğinde de yazıyor.
Yanlışın var hocam. Bende 2007 den bu yana kurs açıyorum ama kursun başlama saati 17:00 den önce olmuyor. Mesai saatimiz içinde ek bir görev yapmamız, ekstra ücret almamız mümkün değil. Yönetmeliğe tekrar bakarım ama dediğin gibi olduğunu sanmıyorum..

ben de eğitekte kursuna katılan bir arkadaştan 3-5 arası açılabildiğini duymuştum. Hatta arkadaş "sırf bu nedenle gittim bu kursa" demişti bana. Yasal dayanaklarını bilemem.

Ben genelgeyide inceledim, formatörlük görevi devam ederken 15:00 - 17:00 saatleri arası bu kursu vermemiz mümkün değil.

Eğitekte Haldun Duruştay bu projenin sorumlusu. Kurs Halk Eğitim modülünden aççılıyor. Onlara gerekli bilgi gittiğini ve sizin 3 den sonra açabileceğinizi biliyolar dedi.
Bide genelgenin 16. maddesinde kurs öğretmenine ek görev verilmez yazıyor. Gerçi bu çok açık değil ama formatörler 3-5 arası verebiliyorlar.
http://ogrenciprogrami.meb.gov.tr/ adresinde iletiişm kısmında mail adresleri var oraya bi sor istersen. Bizide bilgilerndirirsen sevinirim...

BBNET
Geri