piyade
Aktif Üye
arkadaşlar 2 yıldır her dönem formatör olarak görevlendirilirim. bu yılda 2 hafta önce görevlendirmeler yapıldı. bugün müdürüm dediki mili eğitimde aradılar sizin formatörlüğünüz iptal olmuş bir liseye görevlendirilmişsiniz. bu nasıl iş .milli eğitime gittim. ilde dersi en az olan 4 hocayı aldık diyo. okulunuzun normu bile yok diyo. oysaki ilde 6-9 saat birçoğunun ders,i benimki 11 saat en fazla olanlar arasındayım yani. onaya gitti bu yazı üzgünüz diyo atama şefi kendisinin sözü milli eğitim müdüründen daha çok geçer buralarda. ben ne yapmalıyım şimdi. torba yasa diyoki memur bir yıl içinde 6 ay zorunlu görevlendirme olabilir. bu konuda yapabileceğim bişey varmı dava yolu açıkmıdır. haklımıyım itiraz etmekte. neden liselerde çalışan bilgisayar öğretmenlerinden biri değilde biz. onları görevlendirseeler ekders alacaklar ben ise gideceğim okulda 10 saat derse girecekmişim.10 saat ders için bu karışıklık niye bir anlam veremedim. atanacağımız zaman böteciyiz diye lise yazamıyoruz ama bu şekilde zorunlu olarak görevlendiriliyoruz bu nebiçim iş.varsa bi fikriniz banada bi akıl verin :?: