formatörlük iptali + zorunlu görevlendirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan piyade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

piyade

Aktif Üye
arkadaşlar 2 yıldır her dönem formatör olarak görevlendirilirim. bu yılda 2 hafta önce görevlendirmeler yapıldı. bugün müdürüm dediki mili eğitimde aradılar sizin formatörlüğünüz iptal olmuş bir liseye görevlendirilmişsiniz. bu nasıl iş .milli eğitime gittim. ilde dersi en az olan 4 hocayı aldık diyo. okulunuzun normu bile yok diyo. oysaki ilde 6-9 saat birçoğunun ders,i benimki 11 saat en fazla olanlar arasındayım yani. onaya gitti bu yazı üzgünüz diyo atama şefi kendisinin sözü milli eğitim müdüründen daha çok geçer buralarda. ben ne yapmalıyım şimdi. torba yasa diyoki memur bir yıl içinde 6 ay zorunlu görevlendirme olabilir. bu konuda yapabileceğim bişey varmı dava yolu açıkmıdır. haklımıyım itiraz etmekte. neden liselerde çalışan bilgisayar öğretmenlerinden biri değilde biz. onları görevlendirseeler ekders alacaklar ben ise gideceğim okulda 10 saat derse girecekmişim.10 saat ders için bu karışıklık niye bir anlam veremedim. atanacağımız zaman böteciyiz diye lise yazamıyoruz ama bu şekilde zorunlu olarak görevlendiriliyoruz bu nebiçim iş.varsa bi fikriniz banada bi akıl verin :?:

Valinin imzaladığı oluru çiğnemek ne zamandır milli eğitim müdürünün ya da şube müdürürnün haddi? Çık valiyle konuş

aliogus' Alıntı:
Valinin imzaladığı oluru çiğnemek ne zamandır milli eğitim müdürünün ya da şube müdürürnün haddi? Çık valiyle konuş

Valiler zaten ne imzaladığını biliyor mu hocam. Bir öğretmenin iki okula gorevlendirdiğini biliyorum. :) Ne geliyorsa imzalıyorlar.

İsterlerse hiç okumasınlar sonuçta altında imzaları var hem bu sayede öğrenmiş olurlar birazda gaz verildi mi o şube şefinin canını okur. Biz bir ara mardinde valiye çıkacağız demiştik teskere olayları olduğunda nasıl karşımızda kıvrandıklarını iyi hatırlıyorum. Üstlerinize çıkmaktan çekinmeyin hocam.

bizim formatörlüğümüz iptal oluyor eğitici formatörün haberi yok benden duyuyor. hatta bizden sorumlu şube müdürünün haberi varmıdır ondan bile şüphem var. burada atama şefi milli eğitim müdürü kadar yetkili kadın ne derse yaptırıyo. bugün sırasıyla milli eğitimde eğitici formatör, şube müdürü olmadı vali yardımcısına gidecem. bencede vali neyi imzaladığını bilse yapmaz böyle bişey.

hocam siz hangi ildesiniz. ilköğretimde mi çalışıyorsunuz.?????okulunuzun normu mu yok.yoksa siz norm fazlasımı oldunuz.okulunuzda Bt sınıfı varmı.?????????kadrolumusunuz.???*

ığdırdayım. okulun normu var hocam sadece bişeyleri kılıfına uydurmaya çalışıyolar ama anlamış değilim bende

Geri