ben ilköğretim matematik öğretmeniyim.2012 ocak temmuz döneminde ilk defa bt formatör olarak görevlendirildim.Zorla değil kendi isteğimle.Haftada 25 saat derse giriyorum.Sınıf rehberliğim var.Sosyal kulübüm var.Nöbet de tutuyorum.Sayın hocalarım diyeceksiniz zorun neydi de formatör oldun?Haklısınız yaptık işte bir dengesizlik.Okulda öğretmen eksikliğinden dolayı ben yine 25 saate gireceğim sınıfım ve sosyal kulübüm olacak,nöbet tutacağım ve 8-5 çalışacağım.Başıma çorap ördüm.
Şimdi bildiğim kadarıyla valilik oluru olan görevlendirmeler atama dışında iptal olmuyor.Benim muhakkak iptal etmem lazım.Bu şartlarda çalışamıyorum.Okula dilekçe vermeyi düşünüyorum.Dilekçe de nasıl bir mazeret bildirmeliyim ki görevlendirmem iptal olsun?Ne yapmam gerekiyor?Yeni müdürüm eğitim öğretim aksıyor diye benim görevlendirmemi iptal ettirebilir mi?Şimdiden teşekkkürler.
Şimdi bildiğim kadarıyla valilik oluru olan görevlendirmeler atama dışında iptal olmuyor.Benim muhakkak iptal etmem lazım.Bu şartlarda çalışamıyorum.Okula dilekçe vermeyi düşünüyorum.Dilekçe de nasıl bir mazeret bildirmeliyim ki görevlendirmem iptal olsun?Ne yapmam gerekiyor?Yeni müdürüm eğitim öğretim aksıyor diye benim görevlendirmemi iptal ettirebilir mi?Şimdiden teşekkkürler.