sanmam öyle birşey olsun. biz öğretmen atandık. formatörlüğüde gönüllülük esasına göre isteyen oldu. bizi teknisyen atamadı bu devlet. geçiş hakkı verir. yine isteyen geçer. öğretmenlik bizim elde edilmiş hakkımız. elimizden alamaz. mahkeme yolu açılırismailt' Alıntı:eski adı formatörlük yeni adı rehberlik olan saçmalık bir bela arkadaşlar. Evim kira tek maaşım ve ne formatörlük istedim ne rehberlik alın dedim hepsi sizin olsun.Geçen zap yaparken bir mankeni gördüm magazin programında gece kulübünden çıkarken bir gaf yaptı para var ama huzur yok .............. diye bir söz sarfedip arkasından kahkaha attı. Evet ful ekders ama huzur yok. ayrıca size bir bomba haber daha söyleyeyim fısıltı gazetesinden.Bilgisayar öğretmenlerini uzmanlık adı altında okulların teknisyen yapmak için kanun hazırlanıyormuş.. Anlayacağınız okulun tüm akıllı tahtaları bilmem neleri tamamen üstümüze kalacak ve maaşımız 100-150 lira artacak ama ekders olmayacakmış
muamma25' Alıntı:sanmam öyle birşey olsun. biz öğretmen atandık. formatörlüğüde gönüllülük esasına göre isteyen oldu. bizi teknisyen atamadı bu devlet. geçiş hakkı verir. yine isteyen geçer. öğretmenlik bizim elde edilmiş hakkımız. elimizden alamaz. mahkeme yolu açılırismailt' Alıntı:eski adı formatörlük yeni adı rehberlik olan saçmalık bir bela arkadaşlar. Evim kira tek maaşım ve ne formatörlük istedim ne rehberlik alın dedim hepsi sizin olsun.Geçen zap yaparken bir mankeni gördüm magazin programında gece kulübünden çıkarken bir gaf yaptı para var ama huzur yok .............. diye bir söz sarfedip arkasından kahkaha attı. Evet ful ekders ama huzur yok. ayrıca size bir bomba haber daha söyleyeyim fısıltı gazetesinden.Bilgisayar öğretmenlerini uzmanlık adı altında okulların teknisyen yapmak için kanun hazırlanıyormuş.. Anlayacağınız okulun tüm akıllı tahtaları bilmem neleri tamamen üstümüze kalacak ve maaşımız 100-150 lira artacak ama ekders olmayacakmış
bu maaşı ve ekdersi vereceklerini düşünmeyinde öyle isteyin... birde artık memurlukta siyasi fikirler ön plana çıkıyor her telden çalabilirmiyiz, ben çalamam, dediğim gibi önümüzde 2 yıl var o zamana kadar Ağsutos Böceği gibi yaşamaya devam sonrası karınca arayacağız artık :mrgreen:eyolcu' Alıntı:Öncelikle dersimi versinler, olmadı idare olmadı bırasınlar memur olalım...
sibel80' Alıntı:Baştan beri yanlış pozisyon aldık. Madem ders yok o zaman branş değişikliği istiyoruz diyerek yol almamız gerekirdi. Yok bize ders geri verilmeli yok bize kadro verilmeli..Kadro verilince ne değişicek teknisyenliğin ameleliğin tescillenmiş olacak.Ama bilgisayar öğretmenlerine laf anlatmak bir çok vahşiyi eğitmekten daha zor.
Ben iptal ettirmistim, ozel ailevi sebeplerden dedim. Tabi milli egitim valiye her an herseyi imzalamak icin sunamiyor, risk var her zaman.
Uzun uzadıya yazmaya gerek yok; bilmem ne sayılı valilik oluru ile .... okulundaki Btr görevimden ailevi sebeplerden ötürü ayrılmak istiyorum falan yazsanız yeterli olur...
Süreci bilemeyiz hocam her yerde aynı şekilde işlemiyor bu işler... Ama işin işine kadınlar girince kimse bir şey demiyor eşim istemiyor deyince tamamdır.daha önce bi olmuşu var mı önemli olan bu, kısa tutarız yazıyı ama , sürünceme de kalıp 1-2 ay sürecekse hiç başvurmamak en iyisi.
o kadar hiçbir değişiklik yok ki halimizde 8 sene bekle kaldığın yerden devam et, konu bütünlüğü hiç bozulmuyorya arkadaş sene 2012 nin konusuymuş meğer
en baştan itibaren okuyorum da okuyorum.
el insaf yeni konu açsanız daha iyi olma mıydı değerli hocalarım